sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Elokuu

Elokuussa näyttelyiden lisäksi kävimme vetolenkeillä ja Mauri kävi meillä kylässä pitkästä aikaa. Ensin sai Riki leikkiä Maurin kanssa ja lopulta uskalsimme Rikin laittaa tarhaan ja ottaa Aslakin tilalle. Yllätyimme taas melkoisesti lopputuloksesta! Aslak oli taas hieno poika ja leikki nätisti Maurin kanssa. Maurilla vaan meinasi välillä hermot mennä Aslakiin, mutta puutarhaletku viilenti tunteita. 


Ada ei päässyt leikkimään Maurin kanssa, koska aloitti juoksut muutamaa viikkoa liian aikaisin normaalista... Aivan yllättäen mies laittoi töihin viestiä, että nyt ne alkoi, vaikka syyskuussa piti vasta aloittaa. 


Kaiken lisäksi juoksut oli ilmeisesti välijuoksut, joten Adalla jäi ilmeisesti kiima kokonaan välistä. Ainakaan ei ollut samanlaista reaktiota Aslakiin kuin yleensä. Aslak totta kai rakasti kaikkia niin paljon, että Riki piti laittaa myös portin taakse. Mutta muut eivät sitten innostuneetkaan ihan niin paljoa kuin Aslak... 


Viimeisen viikon nukuimme taas erillään eli toinen yläkerrassa ja toinen kellarissa. Ja pari yötä lukuunottamatta Aslak antoi hyvin nukkua. 

Juoksuista onneksi selvittiin ja nyt odotellaan vielä viikon verran, että uskaltaa laittaa koirat samaan tilaan. 


Olemme tehneet uusia suunnitelmia ja tavoitteita. Lomasuunnitelmia loppuvuodelle olisi retki viikoksi lappiin Aslakin ja Adan kanssa ystäväperheen kanssa. Etsimme vielä sopivaa mökkiä. Lisäksi haluaisin kokeilla koirajuoksukisoihin osallistumista lokakuussa, mutta olen tällä hetkellä flunssassa, mikä haittaa treenaamista... Katsellaan nyt, mitä sitten loppujen lopuksi tehdään.

Jääpuikon Ada 2v 10kk <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti