lauantai 3. marraskuuta 2012

Talvi tuli meillekin

Yli viikon sai lukea joka paikasta, kuinka talvi tuli! Kaikkialla oli tullut jo lunta ennen tätä viikkoa, paitsi meillä. Mutta keskiviikkona vihdoinkin myös meillä saatiin valkea maa (muutakin kuin kuuraa)! Mies tuli ennen töihin lähtöään kertomaan, että nyt on lunta. Itse makasin vielä peiton alla ja kaikki, mitä halusin tietää oli, että miten paljon. Herättyäni painelin pihalle Rikin kanssa ja itselläni jäi aamutoimet hyvin nopeiksi ja aamupalakin syömättä, kun piti töihinkin ehtiä. Mutta oli mukava puuhata ulkona. Pari viikkoa on ollut viileämpää ja maa kuurassa. Rikissä on tullut huomattua muutosta käyttäytymisessä. Tai ei suoranaisesti käyttäytymisessä, mutta innokkuutta on tullut liikkeisiin entistä enemmän. :) En tiedä ymmärtääkö kukaan, mitä tarkoitan.

Kuvissa harmittaa tarkennus. Tai voisi kysyä, että ai mikä tarkennus....





Iltapäivällä Riki pääsi mukaan lumitöiden tekoon. Viime talven kolahdus lumentyöntimen kanssa taisi olla edelleen mielessä, kun löytyi jopa kunnioitusta kolaa ja lumentyönnintä kohtaan. 

Mutta lumesta ei saatu pitkään nauttia. Vettä sataa ja tällekin päivälle koko päiväksi luvattu vesisadetta. Mutta tällaiset päivät ovat hyviä pienen pintaremontin tekemiseen. Eilen aloitimme maalausurakan ja toinen vessa sai uutta ilmettä. Tänään tiedossa olisi Ikean reissu ja huomenna pitäisi jatkaa maalausurakkaa. Riki on uteliaana aina katselemassa, mitä tehdään. Senkkiäkin kasatessa joko vieressä makoili tai eteen ja syliin änkesi. Hyvin seurallinen poika ja mitään ei saisi ilman Rikiä tehdä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti