lauantai 15. helmikuuta 2014

Tuusniemen ryhmänäyttely 15.2.2014

Ja onpahan meillä muuten ihan mahti likka! Tänään meni niin hyvin Tuusniemellä, että ei aiemman parin näyttelyn tulokset harmita enää yhtään! Ada nimittäin sai ensimmäisen sertinsä 15 kuukauden iässä! 


Odotukset eivät olleet sen kummaisemmat kuin jos vaikka sen ERI:n saisi. Kolme malamuuttia oli paikalla ja ensin junnu uros sai ERI:n ja SA:n. Ja saiko lie vielä SERTI:nkin siinä vaiheessa. Nartuissa junnuja oli kaksi ja valioluokan narttu ei ollut paikalla. Ada arvosteltiin ensin ja sai ERI:n. Toinen narttu sai EHn ja Ada sai vielä siis SA:n, oli paras narttu ja kohta tajusinkin, että hitto mehän mennään kisaamaan seuraavaksi ROP:ista. Hymy ei kyllä hyytynyt ollenkaan ja hyvä etten itkemään ruvennut. Ada oli lopulta VSP.


Eli odotukset ylittyivät runsaasti!



Ada käyttäytyi todella hyvin! Juoksi ja seisoi hienosti! Kerran hieman ärähti tuomarille, mikä varmaan liittyy tuomarin kommentiin arvostelussa good temperament... :) Tai arveltiin vain.



Tuomarina siis serbialainen Urosevic Milijova
Scissor bite, strong head, front legs too open, good neck, enough deep chest, correct angulation, free moving, good temperament. 

Ja lopputulos ERI JUK1 SA PN1 SERT VSP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti