lauantai 31. tammikuuta 2015

Kajaani Tamminäyttely 11.1.2015

Huh huh, kun aika rientää. Aamulla tajusin, että en ole tammikuussa paljoa meidän elämästä päivitellyt ja kaiken lisäksi on Kajaanin reissustakin unohtunut kertoa. Molemmat sankarit olivat mukana totta kai. Hirveäähän sinne halliin oli kahden sekopään kera mennä, mutta lopulta saatiin häkit pystyyn ja koirat talteen. 


Jännitti taas, miten Aslak käyttäytyy... Aloitin taas hyvissä ajoin Aslakia nakkien kanssa totuttamaan ja harjoiteltiin keskittymistä. Välillä kääntyili ja haukahteli muille koirille, mutta sain nopeasti katkaistua rähinän. Kehään mennessä oli koirat melko tiiviisti asettuneet ja meidän piti päästä erään koiran eteen, mutta omistaja jo niin seisotti koiraansa siinä, että ei tajunnut siirtyä ennen kuin Aslak meinasi käydä hänen koiransa päälle... Heti Aslak rähinän lopetti, kun nakin taas kuonon eteen laitoin ja siirryimme omalle paikalle. 

Juoksu meni miten meni toisten kanssa. Hieman oli lentoon lähdössä poika. Mutta hienosti Aslak seisoi ja suoritti oman osuutensa hienosti. Tuomari ei katsonut koirien hampaita itse, mikä kävi meille todella hyvin. Adan kanssa asia tuotti hieman ongelmia... Aslak sai ERI:n ja oli luokkansa kolmas. Arvostelukaan ei mikään huono ollut.


Tuomari: Delerue Pedro Sanches
"Good type. Correct head. Strong neck and topline. Deep chest. Correct front. Good movement. Correct coat."
ERI NUK3

Aslak jatkoi rähinöitään häkissä ollessaan, kun paras uros kehässä eräs koira rähisi koko ajan toisille koirille. Olimme metrin päässä kehän reunasta ja Aslakia selkeästi ärsytti toisen ärinä. Osasi herra kyllä myös rauhoittua häkkiin ja otti pienet nokosetkin siellä.


Ada oli ihan hirveä hötkyilijä. Adan kanssa emme ole edes harjoitelleet näyttelyssä hampaiden näyttämistä itse, joten sitä sitten siinä treenailtiin. Eihän siitä mitään meinannut tulla, kun sormet nakille haisi. Lisäksi Adahan oli ihan hirveän näköinen, kun ei ehtinyt turkkiaan kasvattaa takaisin...

Näyttelytreeneissä Adan juoksu on rauhoittunut, mutta kehässä ei enää rauhallisuutta ollut laisinkaan. Pystyssä kuitenkin pysyttiin ja neiti seisoi kuitenkin todella kauniisti. Tällä kertaa ei arvostelu kuitenkaan mikään mairitteleva ollut ja EH:n neiti sai. 


Tuomari: Delerue Pedro Sanches
"Feminin head. Good topline. Too short in body. Too straight in front and rears. Should have deeper chest. Needs more extension in movement. Not in coat at the moment."
EH AVK3


Ja poistuminen oli Adan kanssa ihan hirveää. Ärsytti todella paljon Adan suoritus kehässä ja hötkyily ei loppunut sen jälkeen vaan tuntui vain yltyvän. Hirveä show saatiin varmaan aikaiseksi, kun yritettiin poistua ja kyllä muuten hävetti... Mutta jospa ensi kerralla sujuisi hieman paremmin... Tuusniemi olisi seuraava koitos. Tässä on odoteltu Adan juoksujen alkamista. Tämä viikko oli aikaa, jotta juoksut ehtisivät loppua ennen seuraavaa näyttelyä, mutta huonolta näyttää... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti