keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Lonkka- ja kyynärkuvaukset

Kävimme tänään taas eläinlääkärillä tarkoituksena ottaa Aslakilta lonkka- ja kyynärkuvat ja Adalta uusinta lonkista. Adalla oli siis reilu vuosi sitten C:n lonkat ja ell kertoi, että on löysyyttä lonkissa. 

Ada osoitti nukahtamisen merkkejä jo viidessä minuutissa, mutta nosteli päätään vielä puolen tunnin jälkeen. Aslak osoitti nukahtamisen merkkejä vasta 20 minuutin jälkeen ja piti vielä lisää aineita antaa, jotta oikeasti nukahti. Ada ei missään vaiheessa ollut täysin unessa, joten ei tarvinnut edes herätettä. Herääminen täysin on kyllä silti vaikeaa. Autoon piti nostaa ja sieltä pois. Nyt makoilee vain keittiössä matolla. 

Aslakille annettiin heräteainetta, kun en tiedä, miten pitkään olisi muuten mennyt heräämisessä. Käveli reippaasti itse pois ja kotona sisällä jo jolkotteli, mutta väsymys vei kuitenkin voiton. 

Tuloksia odotellessa. Ei oikein osannut eläinlääkäri juuta eikä jaata sanoa. Aslakilla on paremmat lonkat kuin Adalla ja Adasta totesi, että ei ne A:n lonkat ole. Sitä en odottanutkaan. Adan kohdalla odotellaan, olisiko B:ksi kehittyneet. Kasvattaja totesi kuvista, että saattaisi vaikka ollakin. Ja Aslakin lonkat ja kyynärät olivat hänen mielestään hyvät. Lonkat jopa A: tasoa. Mutta odotellaan nyt. Ikinä ei tiedä, mitä kennelliitosta tulee... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti