sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Poikien treeniä

Jostain kumman syystä Ada ei oo päässyt treenailemaan vaan ollaan käyty kävelylenkeillä ja palloa pihassa heitelty. Pojat taas ovat senkin edestä päässeet. Viime viikolla saimme kerran jo Aslakin kanssa tehtyä lenkki kicksparkilla. Mutta vain sen yhden kerran. Sen jälkeen siirryimme taas kickbiken kanssa lenkkeilyyn. Tällä viikolla olemmekin ahkerasti käyneet melkeinpä päivittäin vetolenkkejä tekemässä. 


Maanantaina pääsi lenkille Aslak ja tiistaina Riki. Keskiviikkona molemmat lähtivät lenkille, kuten myös torstaina. Torstaina meinasikin jo kiire tulla, kun tulimme Adan kanssa lenkiltä ja siinä jo mietin, että kohta alkaa sade rännäksi muuttumaan. Kiirehdimme kotiin ja ajattelin lähteä poikien kanssa lenkille. Kävin sisältä pojille varusteet ja ulos päästessäni taivaalta jo räntää tulikin. Kamat siis nopeasti kasaan ja menoksi. Enää ei Rikillä kuitenkaan menointoa ollut, joten lenkki jäi 2,5 km mittaiseksi. Kotiin juoksikin sitten ihan mukavaa tahtia Aslakin rinnalla.

Perjantaina oli lepopäivä pojilla ja lauantaina päätin ottaa kicksparkin esiin! Tarkoituksena oli ottaa taas molemmat pojat, mutta Riki vingahteli etuosaansa tarhasta ottaessa, joten jätinkin Rikin kotiin. Aslakin kanssa kävimme sitten n. 5 km lenkki tekemässä. Hieman alkuun taas ihmetteli, kun tulinkin melko nihkeästi perässä verrattuna kickbikeen. Lenkki olikin melko rauhallinen ja keskinopeus oli sport trackerin mukaan 8,1 km/h. Tiet oli kertaalleen aurattu, mutta pieni pätkä mentiin vain rekan tekemää uraa pitkin. Koko ajan tuli edelleen lunta, välillä jopa vaakatasossa. Jotenkin kummasti vastaan ei tullut ketään... 


Pojat ovat edelleen joutuneet paljon olemaan tarhassa, mutta välillä myös sisällä päässeet käymään. Lisäksi ovat saaneet viettää aikaa samassa tarhassa ja vapaana juoksennella pihassa. Ja toki vetolenkit ovat olleet tärkeänä aktiviteettina pojilla. Lauantai-iltana annoin pojille luut tarhaan, joten näin sunnuntaina ollaan myös vietetty vapaapäivää treenien osalta. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti