keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Riki 1 v.

Tänään onkin juhlapäivä! Riki täyttää tänään vuosia! Jopa sen ensimmäisen! On aika kulunut todella nopeasti! Juhlapäivän kunniaksi Riki sai "kakun". Iltaruoaksi sai jauhelihaa, jonka yritin muotoilla nätisti... No jaa... Huonolla menestyksellä. Lihalastun laitoin keskelle "kynttiläksi" ja koristelin nameilla.


Kakku maistuikin todella hyvin! Ensin lenti lihalastu lattialle ja Riki keskittyi jauhelihan mussuttamiseen. Lopulta maistui namitkin ja viimeiseksi lihalastu. Kaiken kaikkiaan ei montaa minuuttia mennyt syömiseen!



Ostin Rikille synttärilahjaksi uuden pallon! Sitä käytiin takapihalla heittelemässä. Kuvia en laita, vaikka niitä paljon otinkin... Jostain syystä tänään ei valokuvaaminen sujunut suunnitelmien mukaan. Koko ajan oli väärät asetukset ja vaikka kuinka yritin, en saanut hyviä kuvia otettua. Pitää joku toinen päivä paremmalla ajalla perehtyä valokuvaamisen saloihin.... Mutta jos olisi laatu parempi, olisi tullut mahtavia tilannekuvia! Pallo pomppi miten sattuu, lipesi Rikin suusta ja Riki syöksyi perään, meinasi voltin tehdä ym ym. Olipahan ainakin hauskaa. :)

Lisäksi yritin ottaa kuvia seisomisesta... Lopputulos oli mielenkiintoinen valikoima erilaisia asentoja ja eri kulmista otettuja kuvia... Seuraavat kolme ovat niitä parhaimpia, mitä tällä kertaa saatiin aikaiseksi.





Riki 1 v. ja 38 kg. Säkää en saanut mitattua, kun mies oli vienyt mitan töihin... Ja koska en varmastikaan (niinpä niin) ole ikinä hehkuttanut (ai en vai...) miten ihana koira meillä on, aion sen nyt (taas) tehdä! Riki vaan on (minun mielestäni) maailman paras koira! <3 





1 kommentti: