lauantai 9. kesäkuuta 2012

Uusi lelu

Mustista ja mirristä tulee aina ostettua vaikka mitä, kun siellä käydään. Rikin maha ei kestä kaikkea, joten esimerkiksi "hammastikut" käydän sieltä, koska tiedetään Rikin pystyvän syömään niitä. Koiranreppua olen odottanut jo useamman viikon... Se piti tilata keskusvarastolta, koska liikkeessä oli vain M-koko, eikä se olisi riittänyt, eikä L-kokoa ollut. Viimeksi käydessämme lupasivat, että tällä viikolla on myymälässä! Ei ole mitään kuulunut... No, mutta viimeksi kuitenkin ostimme vihdoinkin autoon sen tuulettimen, josta olen jo aikaisemminkin puhunut. Ja koska oli tarjouksena, että osta kolme ja edullisin ilmaiseksi, ostimme myös tuulettimeen coolerin ja sitten Canine Genius Leo aktivointilelun! 


Pari kertaa ollaan aktivointilelua käytetty. On nimittäin todella vaikea pestä käsin, eikä astianpesukonetta tarvitse käyttää kuin pari kertaa viikossa. Ekalla kerralla kokeilin Naturedietillä ja oli oikein passeli vehje. :) Meni parikin tuntia, ennen kuin lopulta otin lelun Rikiltä pois ja silti jäi pieni pala jäljelle.


Toisella kerralla laitoin jauhelihaa ja edelleenkin Riki sai käyttää paaaljon aikaa ja työtä ruoan saamiseen. Mutta ai että kun toinen tykkää. Kantelee paljon ja tulee näyttämään meille ja menee takaisin syömään. Kongiin me laitetaan Naturedietiä ja se pakastetaan vielä (alkaa olemaan kongi liian helppo pakastettunakin), mutta Canine Genius onkin jo sen verran haastavampi tapaus, että ei todellakaan tarvitse pakastaa! 



Kestävyydestä olisi mielenkiintoista kuulla kokemuksia. Meillä pitää konginkin olla extreme, kun ei muut kestänyt... Ja Canine Genius tuntuu ainakin heppoisemmalta muovilta, joten luottamus kestävyyteen ei ole kovin hyvä, mutta onpahan ainakin hetken hauskuus. :) 

"Ai, mitä? Hymykö? Ai jaa... No ootas, jos ihan vähän...."

4 kommenttia:

  1. Apua, tuo viimeinen kuva, ihuna! :D

    Meillä on tuo sama lelu, kaippa se on sama merkki kun ostettiin mustista ja mirristä muistaakseni.. En nyt muista tarkkaan, mutta olikohan se viime vuoden puolella hankittu ja vieläkin on ehjä :) Tosin en oo ruoka-annosta antanut siitä, ainoastaan välillä jotain herkkupaloja laittanut..

    Voiko sen pestä tiskikoneessa??!!! En oo tienny! Sekö kestää, ei sula tms?? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se sama ole. :) Meillä Rikillä menee alkuun hermot jos on liian vaikeeta niin käyttää välillä hampaitaan turhan kovaan. :D Ja saa siten yleensä kaikki lelut rikki...

      Niin ainakin eräs tuttu myyjä sanoi, että hekin pesevät astianpesukoneessa ja lukikohan siinä ohjeessakin, että kestää. Me ollaan nyt kaksi kertaa käytetty ja vielä on ehjä. :) Sama kongissakin, melkeinpä aina astianpesukoneessa pestään. Ei saa käsin niin hyvin pestyä kuitenkaan. Kongia ainakin voi käyttää myös mikrossa, mutta tuostapa en olekaan varma.

      Poista
    2. Oho! Meillä on kongikin vaan en minä sitäkään oo tiskariin laittanut :O No voi älytön, taijan seuraavaan tiskikoneelliseen sitten laittaa ainakin tuon sinisen aktivointilelun! :D Vai mitä jos se ei kestäkään ja tiskari sanoo kaput.. Jospa mää uskaltaisin kokeilla :D

      Poista
    3. No meillä tosiaan kaksi kertaa koneessa pesty eikä mitään vikaa oo vielä ollu. :D Ja se tuttukin sanoi, että aina pesee koneessa ja hyvässä kunnossa on vielä. :)

      Poista