keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Viikonlopun ulkoilua

Viikonloppuna sai meidän nelijalkaisetkin ulkoilla enemmän kuin tarpeeksi. Ensin laitoin kissat takapihalle ja saivatkin alkuun rauhassa puuhata omiaan pihalla. Smirre söi ruohoa.

Silverin lempipuuhaa on tarkkailu ja vaaniminen. Ja kylläpä taas viihtyivät pihalla hyvin. Kunnes... 
...laskettin myös Riki pihalle! Ensimmäistä kertaa kokeiltiin kissojen ja Rikin ulkona olemista yhdessä. Riki osaa olla päällekäyvä... Haluaisi leikkiä ja haistella ja vaikka mitä, mikä taas Silverin ja Smirren mielestä on turhan läheistä.

Ja lopputulos olikin tämä... Ei sisälle laskettu vaan aloin itse leikkimään Rikin kanssa, jotta Riki ei ollut kissojen kimpussa koko aikaa. 



Välillä piti kuitenkin käydä kokeilemassa joko Smirre sittenkin leikkisi... No ei leikkinyt...  Vierekkäin ruohoa maistelivat ilman ongelmia, mutta kun Rikin kuono taas lähestyi liian paljon Smirreä, oli Smirren tassu Rikin nenää nopeampi! 

"Etkö vaan voisi heittää palloa ja lopettaa tuon kuvaamisen..."

Kyllähän Silveri ja Smirrekin lopulta uskaltautuivat rentoutumaan. Ja lopulta otettiin Rikikin sisään ja annettiin kissojen rauhassa olla pihalla. 


Ja Riki niin hienosti malttoi katsella ovelta kissojen touhuja. Alkuun ajoin pois ja yritin ovea kiinni saada (ulkoa saa vain hakaseen kiinni, ei ole kahvaa ulkopuolella...), mutta lopulta annoin olla ja siihenhän Riki kynnykselle asettui aloilleen, eikä yrittänytkään livahtaa irti pihalle. 

Puistossakin käytiin taas juoksemassa. 

Ei ollut tällä kertaa koirakaveria (olihan tuo kyllä melkoisen lämmin kelikin), joten yksikseen sai juoksennella. Ja  pesullehan rontti sitten joutuikin ojassa juostuaan... Pelkkää mutavelliä... Tällä kertaa onneksi selvittiin pelkästään mahan ja jalkojen pesulla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti