torstai 9. toukokuuta 2013

Ada 6 kk

Tällä viikolla tulee tehtyä postauksia epäjärjestelmällisesti... Mutta tosiaan maanantaina 6.5. Adalla tuli täyteen 6 kuukautta ikää. Painoa Adalla oli maanantaina 26,6 kiloa ja säkä edelleen se 58 senttiä. Adasta on kasvanut kaunis neiti. <3 (Hieman puolueellinen näkökulma...)



Rikillä ja Adalla on alkanut mennä sukset ristiin. Riki on muutaman viikon ärissyt pienistäkin asioista Adalle. Riittää, että Ada kävelee ohitse tai yli tai tulee minun tai mieheni lähelle, kun Riki on vieressä. Ja viime viikonloppuna kaiken huipuksi Rikin ja Adan välille tuli ensimmäinen tappelukin. Äitini toi koiransa perintöluita, joita järsivät. Mutta Ada halusikin Rikiltä luun ja siitähän se riemu syntyi. Tappelu oli nopea ja Riki jäi kakkoseksi. Sen jälkeen ei tappeluja ole ollut. Vielä. Mutta Riki jatkaa ärisemistä. 


Eli tosiaan kuten ohimennen mainitsin, on äitini lapinkoira Huli kuollut. Hulin olen maininnut täällä ennenkin ja kuvissakin on ollut. Huli oli 11 vuotias sokea diabeetikko. Silmänpaineet rupesivat reistaamaan, joten äitini teki päätöksen antaa toisen mennä paremmille maille. Johan Huli ehtikin näyttää, että diabetes ei koiran elämää estä. Ei toteutunut ennuste eliniästä kuten lääkärit sanoivat vaan eli useamman vuoden pidempään. Huli <3


Tänään kävi veljeni koira tutustumassa meidän luonamme. On tulossa meille huomenna yökylään, kun veli lähtee avovaimonsa kanssa jääkiekkoa katsomaan. Vauhtia tulee riittämään. Riki ja Ada yhtenä rintamana ahdisteli toista pihalla. Adalla oli säkä pystyssä, mutta muilla ei.  Riki räkytti minkä ehti ja piti kunnolla komentaa, että rauhoittui. Kun saivat vauhtia purettua, rauhoittuivat kaikki kolme. Mielenkiinnolla huomista odotellaan. Siitä sitten oma postaus viikonloppuna. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti