keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Treeniä ja mätsäriä

Eilen oli näyttelytreenit, jonne Aslakin kanssa taas suunnattiin. Pakotin miehen lähtemään mukaan, jotta saimme kokeiltua muriseeko Aslak miehen kanssa. No, murisihan se. Mutta sain miehen houkuteltua kokeilemaan juoksuakin, kun ensimmäisenä paikalla oltiin ja hyvin sujui. Kokeiltiin eilen myös se, että joku muu esittää Aslakin. Silloin ensimmäistä kertaa Aslak ei murissut hampaita katsoessa. Mutta kun minä taas otin Aslakin, Aslak jatkoi murisemista. Mutta murisemisen lisäksi edelleenkään Aslak ei muuta tehnyt. Hampaat antoi kuitenkin katsoa.

Pahoittelen, ensimmäiset kuvat otettu puhelimella...

Tänään sitten olikin tarkoitus lähteä kokeilemaan, miltä mätsäri Aslakista vaikuttaa. Mentiin paikalle tunti ennen kehien alkamista. Hieman uhittelua oli ilmassa, kun päätti minun laukkunikin merkata. Ilmoittautuessa juuri edessämme ilmoittautui ensimmäinen teinien luokkaan ja sattui olemaan irlanninsusikoiranarttu. Juttelimme ennen kehien alkua ja Aslak niin tykkäsi toisesta. Onneksi kehässä keskittyi taas nameihin ja jätettiin hieman väliä juostessa, jotta ei lähtisi liian lennokkaasti toisen perään.


Tuomarina sattui olemaan henkilö näyttelytreeneistä, joka on muutaman kerran aikaisemminkin Aslakin hampaat katsonut. Joka kerta on murissut, mutta ei eilen, kun kaveri seisotti ja hän katsoi Aslakin hampaat. Sen jälkeen kyllä jatkoi murisemista. Mutta tänään Aslak ei murissut ollenkaan! Poika käyttäytyi oikein mallikkaasti ja rauhallisesti. Juoksi ilman lentoon lähtöä ja kaverikin sanoi, että Aslak seisoi todella hienosti. Irlanninsusikoiran omistajakin sanoi, että Aslak oli juossut hienosti. Aslak sai punaisen nauhan, mutta jatkossa Aslak tipahti ensimmäisenä pois (vain viisi punaisen nauhan saanutta). 

Mätsärin jälkeen väsytti.

Juttelimme myös tuomarina olleen tutun kanssa lopuksi ja hänkin kehui, miten hienosti Aslak oli tänään ollut. Taisimme kaikki olla hieman yllättyneitä. Ensi viikolla on mätsäri, jossa ei ole tuttua tuomaria, joten käymme sielläkin kokeilemassa ennen Kuopioon lähtöä. Ja jos ehdittäisiin vielä yhdet treenit pitämään. Mutta ilmeisesti harjoittelu on (toivottavasti) tuottanut tulosta. Vaikea tietysti totuudenmukaista arviota antaa, jos vaikka Aslak onkin jo tarpeeksi kyseiseen henkilöön tottunut. Mutta toivotaan parasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti