sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Agilitya

Tällä kertaa kävimme treenaamassa siten, että mies oli mukana kuvaamassa Adan ja minun treeniä. Ja onneksi lähti mukaan, koska sain meidän viime kesän kouluttajalta vinkiksi Adan puomikammoon kokeilla aloittaa matalan puomin kanssa. Se oli hallin sivulla kokoomatta ja painoi sen verran paljon, että mies sai sen siirtää ja koota. 


Kokeilimme Adan kanssa pientä rataa hyppyjen ja putkien kanssa. Iso miinus on omat ohjaustekniikkani. On ihan pikkuisen hakusessa... Pitäisi tarkemmin miettiä, mistä päin ohjaan ja mitä kautta itse kuljen ja vielä sekin, että varmistan, että koira seuraa minua. Lisäksi pitäisi saada taas treenattua Adan irtoamista minusta. Positiivista taas oli, että sain Adan jopa ihan oikeasti hetken odottamaan, mutta pidin hetket lyhyenä, jotta en liian nopeasti haasta Adaa liikaa. Kokonaisuudessaan rata meni molempiin suuntiin ihan hyvin. Muutama juttu juuri edellisiin miinuuksiin liittyen, mutta muuten hyvin.


Kokeilimme sitä puomia... Alkuun Ada taas hyppäsi matalaltakin puomilta heti metrin jälkeen alas. Tällä kertaa minulla oli kuitenkin nakit mukana (ja oli muuten parempi kontakti) ja sain lopulta houkuteltua Adan puomin läpi. Ja sen jälkeen Adalla ei ollut ongelmaa puomin suorittamiseen. Totesin jo ääneenkin, että ei kuitenkaan korkeaa puomia tehdä, niin johan neiti sinne juoksi ja piti itse kiireellä perään mennä ja kehuin valtavasti. Sen jälkeen kyllä palasimme matalan puomin pariin. 

Teimme vielä A-estettä ja keppejä. Kepit meni todella hienosti. A-estettä piti muutaman kerran hioa, kun neiti niin vauhdikkaana ja innokkaana suoritti esteen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti