tiistai 27. maaliskuuta 2012

Rontti 9 kk


Mokoma ronttimus senkusta kasvaa ja kasvaa vaan. Tänään tulee 9 kk täyteen ja viikonloppuna mittailtiin painoa 35 kg. Selkeästi on kasvu hidastunut, mutta silti tuntuu hitaasti mutta varmasti tulevan kokoa lisää. Ihan kuin ei tuon 35 kilon kiinni pitämisessä olisikaan aina tarpeeksi... :) Säkää ei olla mitattu. En usko, että Riki siitä 64 cm enää kasvaa korkeutta.







Kaiken kukkuraksi, kun toinen on jo niin iso (ja välillä niin prkl:een huonotapainen), meni minulla hermot tänä aamuna... Kaaduin lauantaina ja nyt on siitä lähtien ollut alaselkä kipeänä. Kaikenlainen liikkuminen koskee, pelkästään pyöriminen yöllä saattaa herättää, kun koskee. Töissä välttelen lasten nostelemista ja koiran pitäminen kiinni hihnassa on vaikeaa, jos Riki ei ole yhteistyökykyinen (eli tulee muita koiria tai sitten Rikiä etenkin aamuisin saattaa suututtaa, kun pääsee ainoastaan lyhyelle pissilenkille ennen meidän töihin lähtöä, kunnon lenkki on aina heti töiden jälkeen). Tänä aamuna käytin Rikin pihalla normaaliin tapaan ja huomatessaan kotiin menon, alkoi räyhääminen. No selkä tykkäsi hyvää ja tällä hetkellä pelkkä käveleminen on tuskaa. Painoa ei pitäisi laittaa ollenkaan vasemmalle jalalle, niin kaikki olisi hyvin. Eli minun lenkkeilyt on taas yllättäen vähäksi aikaa tehty. Kovasti jo uhkailin, että en Rikiä etuovesta pihalle vie ennen kuin on selkä ehjä. Saa nähdä... Onneksi mies kykenee käyttämään Rikiä lenkillä niin ei tarvitse taas jättää lenkkeilyä väliin. Viimeksi kun lenkkikieltoa oli viime viikolla, kun Rikin jalka oli kipeä.

Rikin jalka voi siis jo hyvin. Oli ilmeisesti onneksi vain venähtänyt! Pari päivää varoi jalkaa ja muutaman kerran sen jälkeenkin saattoi ulahtaa, mutta muuten on hyvin voinut. Ensimmäisen kerran tein alle kilometrin lenkin Rikin kanssa neljän päivän jälkeen ja siitä parin päivän jälkeen mies kävi kunnon lenkin, eikä mitään ongelmaa ole enää ollut. Sen jälkeen rutiinit normalisoituivat. Nyt siis lenkit menevät sekaisin omalta taholtani. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti