lauantai 8. kesäkuuta 2013

Rikin kasvupyrähdys

Ollaan jo monta viikkoa seurailtu, että Riki näyttää jotenkin isommalta kuin aikaisemmin. Torstaina sanoin saman ensimmäistä kertaa ääneen ja pyysin miestä mittaamaan Rikin painon. Kyllä suu loksahti auki, kun tulos nähtiin: 43 kiloa. Viimeksi keväällä painoa oli 39 kiloa. Viime syksynä 35 kiloa. On tunnusteltu, eikä Riki lihava ole, vaikka hieman vielä rasvaa on ihon alla, mutta ei oikeasti paljoa. Ohut kerros vain. Mutta selkeästi Riki on leventynyt.


Kaiken lisäksi eilen ajattelin kokeilla Rikin valjaita Adalle. Ihan vain halusin kokeilla pukea ne Adan päälle ja katsoa, miten isot ne on Adalle. No isothan ne on ja vertailun vuoksi halusin ne vielä Rikin päälle, jotta näkisin, miten niiden pitäisi asettua. Tuli vain pieni ongelma, että eihän ne asettuneet Rikinkään päälle! Viimeksi on Rikillä valjaat ollut huhtikuun alkupuolella (muistaakseni) ja silloin ne vielä sopivat. Mutta kuinkas ollakaan nyt ne ovat käyneet pieneksi! Ensinnäkin ovat liian lyhyet ja edestäkin painaa väärästä kohdasta. 


Olin kenties hieman järkyttynyt, miten paljon Riki on lyhyessä ajassa kasvanut. Tuntui, että Riki ei melkein vuoteen kasvanut ollenkaan, ainoastaan paino on heitellyt. Valjaat ostettiin vuosi sitten keväällä ja ne ovat sopineet Rikille tähän asti hyvin. Säkä on edelleen sama, mutta muuten on Riki kehittynyt. Johan Riki alkaakin olla 2 vuotias kesäkuun lopussa. Jokohan sitten alkaisi tuo kasvu lopahtaa? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti