tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kesää

Viime kesän allas meni roskiin muuton yhteydessä, joten kävimme ostamassa uuden altaan koirille. Sen isompaa ei ostettu kuin tuo olikohan noin 120 cm halkaisija. Se sitten laitettiin sunnuntaina kasaan ja koirat mukaan täyttöhommiin. Rikihän meni taas ihan sekaisin. Ada kierteli ja kaarteli ja istui vieressä katsomassa altaan täyttymistä. 




Tilattiin eilen koiratarha. Kallista lystiä, mutta erittäin tarpeellinen kuitenkin. Kunhan se saapuu ja kasaan saadaan, pääsee koirat siinä viettämään aikaa, kun töissä ollaan tai kaupassa käydään tai vastaavat reissut muutenkin. Ada on sellainen tuholainen sisällä yksikseen, että sisätiloja säästetään, kun tarha saadaan. Tarhaan tulee kokoa per koira 16 neliötä. Yhteensä siis 32 neliötä kahteen osaan jaettuna. 




Ada on nyt myös ilmoitettu ensimmäiseen viralliseen näyttelyyn. Tarkoitus olisi suunnata elokuussa Joensuun näyttelyyn sunnuntaina. Ehtii vielä harjoitella ennen sitä. Pari mätsäriä olisi ainakin vielä ennen sitä ja jos yrittäisi kotonakin hieman treenailla... 



Vihdoinkin olen lomalla, mutta vettä tuli eilisen päivän ja flunssa kiusaa. Odottelen viestiä Rikin valjaista. Katsellaan ehtiikö ennen juhannusta. 


Riki on aloittanut ikävän pienen tavan. Lauantaina ensimmäisen kerran heräsin kuuden jälkeen Rikin vinkumiseen ja alakerran portin kolisutteluun. Vaille seitsemän annoin periksi ja nousin komentamaan. Nukahdin uudestaan, mutta vaille kahdeksan nousin taas komentamaan. Puoli yhdeksältä annoin periksi ja nousin. Rikillä ei ollut kiire pihalle tms. Kunhan vain päätti herättää kaikki. Sama alkoi sunnuntaina kuuden aikaan. Nousin laittamaan makkarin oven kiinni. Eilen pyysin miestä nousemaan laittamaan oven kiinni ja tänään heräsin ensimmäisen kerran kahdeksalta vinkumiseen. Tänään nousin heti ylös, kun oltiin kaverin kanssa muutenkin lähdössä koirille lihoja ostamaan heti aamusta. Mutta en tiedä, mikä Rikiin on mennyt. Illalla nukkumaan mennessä Riki ei suostu millään keinolla ylös tulemaan. Muuten kulkee ihan normaalisti mukana myös yläkertaan. Ja nykyään kellariinkin tulee mukana. Mutta ei yöksi suostu tulemaan. Ja sitten vingutaan aikaisin aamulla, jos ei herätäkään silloin, kun Riki haluaisi. 


Mutta sellaista tällä kertaa. Hieman meidän kuulumisia. Lopussa vielä video.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti