sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Match show 2.11.2014


Kylläpä jäi mahtava fiilis tämän päivän mätsäristä! Mietin vielä aamusta, että noinkohan edes järjestetään, kun oli niin kova tuuli ja lunta sataa. Lähdin kuitenkin itsekin paikan päälle periaatteella, että eihän aina näyttelyssäkään hyvä keli välttämättä satu. 


Aslak käyttäytyi erinomaisesti! Jätin Aslakin autoon, kun kävin ilmoittautumassa. Kun autosta Aslakin otin, menimme hieman sivuun vielä treenailemaan. Tällä kertaa minulla oli nakkeja mukana ja nehän Aslakia kiinnostivat onneksi hyvin. 


Hiljalleen siirryimme taas toisten joukkoon. Säästä johtuen paikalla oli normaalia vähemmän porukkaa, joten onneksi väljyyttä oli riittävästi. Joillekin koirille Aslak mölysi ja ärhenteli, mutta sain nopeasti sen katkaistua. Lisäksi sain myös ärhentelyn usein myös katkaistua jo ennen alkuaan. 



Kehän laidallakin kokeilimme hieman juoksennella ja ohi meneviä koiria Aslak vain korvat pystyssä seuraili. Kehässäkin Aslak käyttäytyi oikein mallikkaasti. Tuomari ei itse hampaita katsonut ja onneksi olen harjoitellut hampaiden näyttämistä Jyväskylää varten. Vielä kyllä pitää harjoitella... Juoksu sujui hienosti ja tuomari perusteli Aslakille punaisen nauhan antamista sillä, että Aslak oli enemmän innokkaana mukana kaveriin verrattuna. 


Punaisten kehässä oli 7 koiraa. Siinä Aslakilla meinasi juoksu mennä överiksi, mutta komensin rauhallisesti ja saimme taas juoksun sujumaan. Ensin tuomari tiputti kolme koiraa, emmekä me olleet heidän joukossaan. Neljästä jäljelle jääneestä sijoitettiin kolme ja Aslak oli juurikin se kolmas! Olen todella ylpeä Aslakin suorituksesta! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti