maanantai 1. lokakuuta 2012

Energiapakkaus!

Pikapäivitystä treenistä. Meni kyllä aivan mahtavasti! Matka ei ollut edelleenkään vedolle kuin 1,5 km ja takaisin tultiin normaalisti pyöräillen ja Riki rinnalla juosten. Rikillä riitti niin paljon taas virtaa, että vedättäminen on ainoa keino saada kunnolla purettua sellainen energialataus tyhjäksi. 

Valjaat laitettiin jo kotona päälle, koska nyt pystyimme vain siirtymään muutaman kymmenen metrin päähän kevyen liikenteen väylälle, jossa laitoin Rikin pyörään kiinni ja itse siirryin pyörän selkään. Ja Riki malttoi odottaa! Ja käskyn saadessaan lähti salamana liikenteeseen! Ohitukset sujuivat vallan mainiosti. Muita koiria ei vastaan tullut, mutta pyöräilijöitä ja lenkkeilijöitä tuli. Ja lisäksi vastaan tuli myös mopo! Kyseinen kevyen liikenteen väylä on myös mopoille sallittu ja ei ole leveimmästä päästä... Hieman hirvitti ja harkitsin pysähtymistä, mutta päätin kokeilla mopon ohittamista liikkeessä. Mopoilijakin hidasti meidät nähdessään, eikä Rikiä kiinnostanut yhtään! 

Meinasin jo aiemmin kääntyä, mutta Riki ei suostunut vaihtamaan suuntaa. :) Tarkoitus oli vetää myös kotiin, mutta jatkettiinkin vielä matkaa. Lopulta päätin lopettaa ja pitää homman vielä hauskana, otin valjaat pois ja pyöräiltiin kotiin. 

Kunpa saisi itse rohkeutta pidentää matkaa ja nähdä, josko Rikillä motivaatiota löytyisi hieman enemmän... 

1 kommentti: