torstai 10. tammikuuta 2013

Hei me lennetään!

Ja vihdoin koitti se päivä, jolloin saimme aikaiseksi koota se potkuri! Ja sehän oli helppoa, mutta jalasten laitto oli vaikeampaa, enkä itse saanut niitä laitettua. Näinä hetkinä sitä kiittää onneaan, että on mies talossa... :) Mutta heti potkurin kasauksen jälkeen kävin Rikin hakemassa, valjaat päälle ja menoksi!

Alkuun Riki vain ihmetteli potkuria. Ei meinannut lähteä vetämään pihasta ja ehdinkin jo laittaa takaisin hihnan pantaan ja liinan pois, kunnes taas matkaan lähdettiin. Aloin potkimaan vauhtia ja Riki taisi silloin tajuta homman jujun. Lähti pannassa vetämään hirmuista vauhtia. Onneksi matkaa oli sata metriä ja mentiin kevyen liikenteen väylälle, jossa vaihdoin takaisin liinaan. Ja voi että kun me mentiin! Alkuun meinasin vauhtia antaa itse apuna, mutta meinasin kyydistä tippua! 

Matkaa oli oman arvion mukaan kolmisen kilometriä. Ja arvatkaas mitä; minun ei tarvinnut vetää Rikiä kotiin perässä! Käännyttyämme Riki jatkoi matkaa. Ainoastaan olen pettynyt etenkin kotimatkalla jatkuviin pysähdyksiin. Aina piti jäädä nuuhkimaan ja nuolemaan ja lopulta meinasi kakkaakin vääntää, mutta eipä sitten kuitenkaan. Jospa nuo nuoleskelemiset jäisivät ainakin pois muutaman viikon päästä... 

Mutta kaiken kaikkiaan olen varsin tyytyväinen Rikin suoritukseen. Ohituksiakin tapahtui, mutta vain ihmisten. Rikiä näytti muut kiinnostavan, mutta käskin vetää ja ohi niin jatkoi matkaa. Kuviakin otin ja jopa videonkin, mutta laatu on niin huono, että en tänne ikävä kyllä laita.

2 kommenttia:

  1. Laita vaan kuvia ja videota, minäki laitan ihan kämäsellä laadulla illan pimeydessä kuvattuja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä ensin kokeilla kuvata uusi video. :D Tuo video on nimittäin oikeasti todella huono. Se on muutenkin lyhyt ja puolet videosta on mustaa. :D Jos huomenna ehtisi liikenteeseen valoisan aikaan niin katsellaan sitten uudestaan.

      Poista