sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Rikin treeniä

Eipähän ole paljoa treeneistä kerrottavaa, mutta päivittelen kuitenkin...

Tällä viikolla käytiin kaksi kertaa treenailemassa pyörän kanssa. Ensin alkuviikosta kävimme pienen vetolenkin tekemässä. Rikillä tuntui sen verran virtaa löytyvän, että annoin purkaa vetämällä ylimääräiset pois. Matka ei ollut muutamaa kilometriä pidempi, eikä koko matkaa vetänyt. Yli puolen välin oltiin edetty, kun vaihdettiin veto pois. 

Veto sinänsä sujui ihan hyvin. Pysähtyi turhan monta kertaa kuitenkin ja liina oli melko usein löysällä. Mutta kun veti, niin veti kunnolla. Kun valjaista otin pois ja jatkettiin pyörän vierellä menoa, piti alkuun toppuutella, kun ei ymmärtänyt olla vetämättä alkuun. 

Eilen lähdimme pyörälenkille ilman vetovaljaita. Alkuun Riki olisi halunnut vetämään lähteä, mutta muutaman kirosanan ja nykäisyn jälkeen tajusi taas homman idean. Alkuun meni ihan hyvin, mutta melko pian tajusin, ettei Rikillä sille kerralle oikein juoksuintoa ollut. Sain suurimmaksi osaksi vetää Rikiä perässäni ja lisäksi tuuli oli kova... Tulipahan itsellekin hiki... Vaikkei matka ollutkaan kuin 3,2 kilometriä. Aikaa meni n. 20 minuuttia ja ylin nopeus oli 15,4 km/h. Mutta keskinopeus olikin sitten vain 9,9 km/h eli rauhallista vauhtia mentiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti