torstai 25. huhtikuuta 2013

Adan pesuhetki

Tänään päätin ensimmäistä kertaa pestä Adan. Johan tuo pitkään on ollut mielessä, että olisi hyvä kokeilla, kun ei vielä täysikasvuinen ole... Sunnuntaina näillä näkymin alkaisi Adan näyttelykausi match shown merkeissä ja päätin nyt sitten hieman panostaa ja pesullehan Ada siis joutui. 


Ada siis otti ja loikkasi ammeeseen. Ensin oli mielenkiintoista tutkia pesuhuonetta ja oli jännä juttu, kun suihkun aukaisin. Mutta voi ei, kun Adaa suihkutin! Onneksi Ada on kuitenkin suhteellisen helppo käsitellä. Ammeeseen hypättyään en kuitenkaan saanut Adaa yksin sieltä pois, joten piti käydä mies huutamassa kaveriksi. Seuraavat yritykset ammeeseen hyppäämiseen kuitenkin tajusin ja ehdin estää. 

"Ja en varmana tuu pois!"


Kyllähän se pesu sitten loppujen lopuksi onnistui ja päästiinkin kuivaamisen pariin. Olin ottanut hiustenkuivaajan alakertaan mukaan ja laitoin ensin sen puhaltamaan pois päin. Ensin Ada pyrki pois ja jouduin melko tiukastikin ottamaan kiinni, mutta lopulta tajusi, että siinähän oli mukava rapsuttelu ja silittely hetki. 


Kuivasin ainoastaan siten, että ei enää vettä valuvana ole. Nyt sitten odotellaan ehtiikö neiti kuivua ennen sunnuntaita... Jos huonolta näyttää, pitää lauantaina käyttää aikaa kunnolla kuivaamiseen hiustenkuivaajalla. 

"Mutta hei, hengissä selvittiin!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti