tiistai 7. tammikuuta 2014

Adan silmäpeilaus

Ada kävi tänään eläinlääkärissä silmäpeilauksessa sekä rokotukset päivittämässä. Silmätipat oli hankala Adalle laittaa. Tilannekin oli todella huono, kun olimme juuri tulleet vastaanottoon sisään, siellä on muita koiria ja ihmisiä sekä paljon hajuja. 20 minuuttia jouduimme odottamaan, kunnes tuli kutsu kakkoshuoneen pöydälle nostamaan koira. Siinä hetken huoneessa lääkäriä odotellessani mietin, miten hitossa saan muka koiran siihen pöydälle. Lääkärille totesin olevani siltä osin huono koiranomistaja, että en todellakaan jaksa nostaa omaa koiraani. 

No, koira saatiin pöydälle. Oltiin jo mietitty, että mitenkähän se lääkäri saa muka Adalta silmät katsottua. Hötkyilevältä, yli-innokkaalta Adalta. Eihän hänen tarvinnut kuin vaan katsoa. Itse pidin pannasta kiinni, mutta ei mitään ongelmia ollut. Ada ei ilmeisesti kokenut tilannetta kovinkaan miellyttävänä, kun joku outo mies tuijotti valon kanssa hänen silmiinsä. Korvat veti päätä pitkin, eikä todellakaan kääntänyt katsettaan pois. Mitään ongelmaa ei siis kuitenkaan syntynyt ja lääkäri totesi Adan silmien olevan terveet!

Lopuksi vielä siis se rokote päivitettiin. Meinasi lääkäri sen unohtaa, mutta muistutettuani kääntyi ottamaan rokotteen. Sillä aikaa Ada kääntyili pöydällä ja oli takapuoli lääkäriin päin. Lääkäri tuli ja ihan noin vain laittoi piikin Adan lonkkaan. Ja Ada hyvin loukkaantuneen näköisenä käänti äkkiä päänsä ja tuijotti lääkäriä ilmeellä "mitä hittoa minulle teit?!". 

Totesin kotona miehelle, että en taida tosiaan viedä kyseiselle lääkärille Adaa enää. Ada ei varmastikaan anna kyseiselle lääkärille tuota käyntiä anteeksi kovinkaan helposti. NIin loukkaantuneen näköinen neiti oli. :) Mutta onneksi kyseessä ei ollutkaan meidän normi eläinlääkäri. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti