maanantai 6. tammikuuta 2014

Adan uuden vuoden aatto

Nyt siis tosiaan puhe Adan uudesta vuodesta, koska tänä vuonna Rikin uuden vuoden aatossa ei ollut mitään erikoista. Rikille kyseessä oli normaali ilta, eikä Rikiä häirinnyt epämääräiset äänet ollenkaan. Adakin oli alkuun ihan normaali. Pihalla käydessä alkuun oli normaali, hieman kuunteli, että mikä pauke on. Ja lopulta tajusi, että tätähän voisi hieman pelätäkin ja juoksi ovelle. 


Sisällä Ada seurasi minua joka paikkaan, tuli sohvalle viereen ja jopa välillä piiloutui minun taakseni sohvan nurkkaan. Miehen veli tuli meillä käymään ja ajateltiin lähteä kaupungilla pyörähtämään, katsomaan mitä siellä tapahtuu. No, emmehän me voineet jättää Adaa kotiinkaan ja autossa meteliä ei kuulunut niin kovasti, joten otettiin Ada mukaan. Ensin pyörähdettiin äitini luona, jossa oli paljon vieraita. Ada oli aivan innoissaan ja unohti heti pelkonsa. Seuraavaksi pyörähdettiin eräiden kavereiden luona. Siellä on Huugo-poika, joka meillä oli vierailulla vuosi takaperin. Monta kertaa puhelimessa jo mainittiin, että meillä on Ada mukana, onko ok, on ollut hieman äreänä uroksille viime aikoina. Asia oli ok ja Adakin tervetullut.


Perillä Huugo oli innoissaan heti ovella vastassa ja siitähän Ada totta kai hieman varovaiseksi rupesi. Yllätyin kuitenkin kovasti siitä, miten rauhallinen Ada loppujen lopuksi oli Huugon kanssa. Pyörivät huoneesta toiseen valvonnan alaisina, vaikkakaan leikkiin Ada ei ryhtynyt. Haistelivat kuitenkin toisiaan ja Huugo seuraili Adaa joka paikkaan. Ainoastaan pari kertaa Ada hieman ärähti Huugolle, jolloin komensin tiukasti, mutta kertaakaan ei Ada ei käynyt Huugon kimppuun. Huugo on sellainen rento ja vilkas poika, jota Ada sieti melko hyvin. Olin positiivisesti yllättynyt!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti