maanantai 21. huhtikuuta 2014

Imatran kv 19.4.2014

Lauantaina pyörähdettiin Imatralla. Olipahan taas reissu. Mukava oli nähdä Adan kasvattajaa ja Adan siskoa, mutta Ada oli taas kehässä niin muissa maailmoissa, että eihän siitä hommasta oikein mitään tullut. Nenä kiinni maassa olisi vaan neiti halunnut edetä.




Tuomarina oli Anatoli Zhuk
Arvostelu: "Correct type, correct expression, enough lined, a lit short & straigth ?, a lit narrow chest in front, a lit long lain(?), a lit straight angulation, movement enough light, excellent temperament."
Jääpuikon Ada ERI JUK3

Arvostelu oli vaikea lukea, enkä kaikkea ymmärtänyt. Enkä esimerkiksi tiedä oliko tuo lain oikea sana, mutta siltä se näyttää. Ja tuossa ensimmäisen kysymysmerkin kohdalla pitäisi olla joku sana, mutta en ymmärrä mikä.


Mielenkiintoistahan minusta tässä siis oli myös se, että Ada on saanut EH:lla paremman arvostelun kuin nyt ERI:llä. Se varmaan jäi nyt harmittamaan eniten. Ja totta kai, kun on pari edellistä näyttelyä mennyt niin hyvin, jäi harmittamaan, ettei SA:ta saatu. Mutta kuten kasvattajakin sanoi, enemmän treeniä vaan tarvitaan, jotta saisin Adan seisomaan paremmin. Ja itse odotan mielenkiinnolla Joensuun näyttelyitä toukokuussa, kun on taas ulkonäyttely. Sisänäyttelyt menee Adalla herkemmin vaan haisteluksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti