lauantai 5. huhtikuuta 2014

Polvijärven ryhmänäyttely 5.4.2014

Tänään taas vaihteeksi näyttelyyn lähdettiin. Kerrankin sattui ulkokehä ja kehäkin alkoi vasta yhden jälkeen. Oltiin kyllä jo paikalla puoli 12 aikaan, mikä oli ihan liian aikaisin! Emme ehkä olleet varautuneet niin kovaan tuleen, joten oli hieman kylmä odotella ulkona. Oli kuitenkin mukava saada uusia tuttavuuksia ja kutsu kimppatreeneihin! Toteutusta odotellessa!


Tuomari oli todella mukava, Mari Lackman. Aiotaan kyllä toistekin hälle viedä Ada, jos vaan mahdollisuus tulee! Ada tuntui jopa liian rauhalliselta ennen kehään menoa. Oli sen verran jouduttu odottamaan, että Adankin kiinnostus alkoi laantua. Kuitenkin kehään mennessä Adan häntä taas nousi ylös ja innoissaan oli. En tiedä, mikä siinä on, mutta kotona kuvia ottaessa ei häntä millään meinaa nousta, mutta kehässä Ada on ihan toista maata!


Eli Tuomari Mari Lackman ja arvostelu kuuluu näin:
"17 kk, hyvät päänlinjat, hieman kookkaat korvat, hyvät mittasuhteet, tilava runko, mutta eturinta saa vahvistua. Hyvä raajaluuston vahvuus ja kulmaukset, erinomaiset käpälät, häntä ja karvan laatu. Liikkuu hyvällä askelpituudella sivusta, mutta etuliike saa vakiintua. Tarvitsee aikaa kehittyäkseen. Olisi edukseen hieman tiiviimässä kunnossa."


Ja lopputuloksena oli ERI SA PN2 VASERT
Eli ei mikään huono reissu. 


2 kommenttia: