sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Adan menoviikonloppu

Ada aloitti viikonlopun lauantaina mätsäristä. Täällä päin oli kaksi mätsäriä samana päivänä ja päätin lähteä siihen kauempaan, josko sieltä pääsisi aiemmin kotiin. No ei ihan putkeen mennyt sen ajatuksen kanssa... 


Ada oli taas ihana oma itsensä ja sai paljon ihailua osakseen. Kehässä käyttäytyi taas hienosti ja itse asiassa todella hienosti! Ada juoksi rauhallisesti ja seisoi kärsivällisesti. Ainoastaan takaosaa ei antanut helposti tutkia. Tuomari totesi, että haluaisi antaa molemmille punaisen, mutta koska on pakko valita, antoi Adalle sinisen, koska oli hieman rauhattomampi. Ei se mitään. Jatkettiin kuitenkin sinisten kehään, jossa Ada olikin aikuisten sinisten ensimmäinen. Päivä siis jatkui ja toisessa kehässä tuomarointi oli niin hidasta, että kun mätsärin piti alkaa 12, kehät alkoivat melkein vasta puoli 1 ja me päästiin kotiin lähtemään kolmelta. Mutta odotus palkittiin, koska Ada kisasi hienosto sinisten BIS1!! Taas kerran. 


Kotona jatkettiin Adan kanssa treenaillen kuormanvetoa ja lähinnä siis tekniikkaa. Ada sai tuoda puita liiteristä ulko-oven eteen. Hieman oli neiti alkuun, että hittoako te nyt siinä seisoskelette ja mitä hänen nyt pitäisi tehdä, mutta painoa oli kuitenkin vain reilu 20 kiloa, joten helpostihan Ada homman hoiti. 


Ulkoilutimme myös kaikki kolme koiraa yhtaikaa Adan juoksujen jälkeen. Hieman taas ehkä ylireagoitiin Adan tiukkaan äänensävyyn, mutta hienosti kaikki siis muuten meni. Nyt ovatkin olleet aivan vapaasti sisälläkin ja tosiaan ulkonakin käytetty samaan aikaan. 


Tänään aloitimme pyöräilykauden Adan sekä Aslakin kanssa. Ensin kävimme Adan kanssa ja Ada etenikin hienosti vajaata 11 km/h kuuden kilometrin matkalle. Pyörälle vauhti voisi olla kovempikin, mutta malamuutin vauhdiksi hyvä. Tilasin tällä viikolla kickbiken, joka pitäisi alkuviikosta tulla ja toivonkin, että saisin sillä sovitettua vauhdin paremmaksi. Aslakin kanssa mentiin eri reittiä, matka 5 km ja nopeus vajaa 10 km/h. Tie oli pääsääntöisesti sula joitakin yksittäisiä kohtia lukuunottamatta, jotka kävelimme. Lenkkien jälkeen jatkoimme juoksutusta omalla pihalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti