keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Kickbike

Vihdoin ja viimein pääsimme tänään testaamaan kickbikea. Reilu viikko sitten tilasin cross max 20D:n, eilen se vihdoin tuli ja tänään saimme lopulta renkaisiin ilmaa testiajoa varten. Ensin testailin meidän kujalla potkimista ja jarruja, kunnes uskaltauduin Adan laittamaan kickbiken eteen ja suuntasimme lenkille. 

Minua jännitti alkuun, että pysynkö edes kyydissä, kun Ada yleensä niin kovaa vauhtia lähtee liikenteeseen. Toisekseen minua jännitti yllättävät tilanteet (joita ei tällä kertaa tapahtunut) ja kolmanneksi jarruttamiset. Kaikki meni kuitenkin hyvin. Kickbikella Adalla on parempi vetotuntuma kuin polkupyörää vedättäessä eli vetokoira saa oikeasti tehdä työtään.  
Adalla on vain jostain kumman syystä tällä hetkellä hieman huono kunto ja ehkä hieman ylipainoa kerkesi saada juoksuja odotellessa ja tärppejä tähtäillessä. Nyt yritetään saada neiti taas hyvään kuntoon. 

Menimme tutun reilun kuuden kilometrin lenkin ja lenkkihän meni niin hyvin kuin Adan kanssa yleensäkin menee eli ei kummempia sattumuksia ollut, neiti eteni tasaista ravia ja kuunteli hyvin käskyjä. Keskinopeus oli 9,97 km/h ja huippunopeus 27,12 km/h. 

Ja Adahan on oppinut uuden käskyn; ravi. Kun meinaa vauhti niin hiljaiseksi mennä, että Ada rupeaa peitsaamaan niin ravi käskyllä vaihtaa takaisin raville! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti