lauantai 14. huhtikuuta 2012

Puistoilua ja karvanlähtöä

Kävimme taas kuluttamassa Rikin virtaa koirapuistossa. Alkuun ei taaskaan kaveria Rikille ollut, joten kävelimme ympäri puistoa ja Riki sai juosta sydämensä kyllyydestä! Kaverin kanssa Riki mieluiten painii, mutta yksin juoksi ympäri puistoa minkä ehti. Ja vauhtiakin riitti!






Leluja ei tullut mukaan otettua, vaikka autossakin olisi pallo ollut.. Heiteltiin sitten keppiä. Huonolla menestyksellä. Riki ei oikein leikkiin lähtenyt mukaan. Lähti kepin perään käskyn saatuaan, mutta keppiä ei kyllä takaisin tullut, vaikka lelut kyllä yleensä noutaa hienosti... Kontaktin käskyä odotellessa ottaa kuitenkin hienosti! (Aina välillä...)



Ja oma pieni juomapaikkakin löytyi paikan päältä.


Rikillä meinaa välillä leikki hieman riehaantua ja saattaa muuttua väkivaltaiseksi (vaikka eihän toinen tahallaan...) Mutta saa kyllä paljon kipua aikaiseksi, vaikkei sitä tarkoittaisikaan! Mukavat mustelmat välillä meillä jaloissa... Eilen homma meni täysin yli sallitun rajan ja lopputulos oli tämä:


Tänään kävimme ostamassa vihdoin Jahti&Vahti kana ja riisi kuivamuonaa. Juniori alkaa siis vihdoinkin olla syöty, joten uuden säkin vuoro! Jos maistuisi junioria paremmin... Ostimme myös MoultMasterin ja Riki sai jo pitkän käsittelyn. Ja karvaahan irtosi! Riki ei oikein arvostanut prosessia ja istuinkin suurimman osan ajasta Rikin päällä, kun ei malttanut paikoillaan muuten pysyä. Takapuoli on Rikillä pidemmän aikaa ollut aivan kauhean näköinen ja nyt vihdoinkin ostimme kunnon harjan, jolla siitä selkoa saisi. Rikin kylki oli helppo harjata. Ei tarvinnut paljoakaan tehdä, jotta karva irtosi. Sitä nimittäin lähti tupottain! Olisin varmaan saanut harjata Rikiä pidempäänkin, mutta ajattelin säästää Rikiä (ja itseäni) ja jätin seuraavallekin kerralle jotain. Kyllä saa aikaa kulumaan turkin hoitoon! Pesullekin mokoma joutaisi, kun alkaa valkoiset mahakarvat mustia olemaan... Hirveät rapakelit! Ulkoa tullessa kuivataan Riki, mutta eipähän olisi pesu pahitteeksi. Toisaalta näillä keleillä pitäisi useinkin pestä, jos haluaisi koiran siistinä pitää, mutta jatkuva peseminenkään ei kuitenkaan hyvää tee. Toisaalta jos ottaisi tavoitteeksi edes pintapuolisesti mahan pestä useammin...

"Tuunattu" jätkä




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti