perjantai 6. huhtikuuta 2012

Kevättä rinnassa

Käytiin eilen taas koirapuistoilemassa. Ensimmäistä kertaa venähdyksen jälkeen. Ei mitään kammoa ole syntynyt, mutta ei ole vain ehtinyt aiemmin. Riki alkaa olla jo iso poika muutenkin kuin kooltaan. On vähän kevättä rinnassa poitsulla. Hyvin tietää pihalla, mihin on narttu tarpeensa tehnyt ja mihin uros. Eilen soitettiin puistoon lähtiessa kavereille, joiden koiraa ei olla vielä nähty, että ehtisivätkö mukaan. Huugo-poika on puolivuotias uros ja alkuun Riki vaan alisti toista... Selkään oli pakko päästä... Varmaan melkein puoli tuntia leikki oli sitä, että Riki yritti selkään päästä. Paikalla oli myös kolmas koira, jonka kanssa Rikillä tuntui olevan sotasuunnitelma. Toinen komenti ja istutti Huugon, jolloin Riki pääsi selkään. Kyllähän Huugokin onneksi lopuksi laittoi vastaan ja kunnon leikit saivat aikaiseksi lopulta. Reilun tunnin puistossa oltiin ja oli kyllä väsynyttä poikaa illan. :)






Alussa kavereita odotellessa kokeiltiin seuraako Riki meitä. Käveltiin puistoalueen ympäri (on onneksi iso puisto) ja kyllähän poika hyvin oli sielläkin päin puistoa missä mekin olimme. Riki saattoi juosta vähän kauemmaksi, mutta aina kääntyi katselemaan taakseen ja juoksi takaisin meidän luoksemme. Eli jospa tästä hieman varmuutta hakisi itsellekin ja joskus uskaltaisi lenkilläkin irti pitää. Mutta en ainakaan ihan heti, kun hormonit hyrrää pojalla niin pahasti.. Ja muutenkin pitää miettiä, missä sitä lenkillä käy jos irti pitää. Taajamassa kun asutaan...



Mutta lopputuloshan oli tämä, kun kotiin päästiin: 


Ja eikä muuten nirsoillut ruuan suhteen! Pelkkää kuivamuonaa annettiin, eikä ollut edes turvotettuna. Puolet Jahti&Vahti kana ja riisi sekoitusta ja puolet junioria. Jämät jätti, mutta oli kyllä nälkä, kun edes yli puolet kelpasi! Huomaa, että on hyvin erilaista liikuntaa muiden koirien kanssa touhuaminen kuin lenkillä käynti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti