sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Ensimmäinen kerta tarhassa

Meidän ihanaiset koiramme pääsivät ensimmäistä kertaa tarhaan tutustumaan ihan kunnolla hieman näin äkillisesti. Meidän ihana Ada neiti päätti olla muutaman tunnin ulkoilun aikana tekemättä tarpeitaan ja teki ne sitten sisään juoksuhousut jalassa, joten lopputulos oli kaikki alakerran neljä huonetta sotkettu pissiin ja kakkaan. Suurin osa kakasta löytyi vielä Adan housuista ulkona, joten katsotaan tekeekö uudestaan enää... Mutta koska meillä ei ole Adalle kuin yhdet housut tällä hetkellä ja joka paikka oli ihan sotkussa, pääsi koirat vasta lopullisesti valmistuneeseen tarhaan. Tai siis siten valmistuneeseen, että elementit on kiinni toisissaan. Onneksi on tällä hetkellä kokonaan tarhat varjossa, joten pystyy nyt pitämäänkin siellä, kun ei suojaa ole tehty. Ada pääsee sisään, kunhan housut on kuivunut. 


Ensin Ada sai olla hetken yksin ja hyvinhän tuo siellä oli. Makoili vaan. Kohta vietiin Rikikin ja annettiin luut ja makkaran palat. Myös jäätä annettiin, kun ollaan nyt pakastettu vettä maitotölkeissä. Ne ei oikein kiinnostaneet. Ajattelin kokeilla seuraavaksi pakastaa lihalientä, jos maistuisi paremmin. Ihan siis koirien omia lihoja veteen sotkettuna, ei ihmisille tarkoitettuja lihaliemiä. :)


Nyt olen itse keittiön ikkunalla istunut tutkailemassa, miten koirat tarhassa viihtyvät. Ada on hyvin rauhallinen. Välillä ötökät häiritsee tai jotain mielenkiintoista löytyy (kuten oma häntä) ja Riki haukkuu, kun Ada hyppii. 


Riki laitettiin sille puolelle, jossa vähemmän nurmikkoa on, koska Riki kuitenkin kaivaa enemmän. Ja johan tuolla ainakin kolme monttua on. 


Mies lähti vielä kaupassa käymään. Kävi vielä oikein heipat sanomassa koirille, jotta nähdään, mtein reagoivat ihmisen lähtöön. Riki varmaan jo kuvitteli pois pääsevänsä, mutta eipä päässytkään. Pari kertaa ulvoi miehen perään, mutta sitten rauhoittui. Itse siis edelleen keittiön ikkunan luona istun. 


Eli siis kopit on edelleen ajatusvaiheessa. Munalukot pitää vielä käydä ostamassa tarhan oviin ja naamiointiverkot varjoa tekemään. Kyllähän tuo Ada hieman vielä riehaantui sen jääpalan kanssa. Alla video. Hieman tärisee...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti