maanantai 22. heinäkuuta 2013

Riki pieni rakkauspakkaus

Adan juoksut ovat kestäneet jo 18 päivää ellen ihan väärin ole laskenut. Edelleen mennään ensimmäisessä vaiheessa, mutta näyttäisi jo lopuillaan olevan. Vaikka ei nartuista kokemusta olekaan, mutta merkit saattaisi ainakin siltä näyttää. Verta on ainakin jo huomattavasti vähemmän kuin alussa. Ada on ollut todella läheisriippuvainen. Tulee vain viereen istuskelemaan ja makoilemaan, laittaa pään polvelle ja tuijottaa niin apaattisella ilmeellä kuin vaan voi. 

Mutta entäs Riki? Riki on nii-in rakastunut! <3 Riki oikein heittäytyy maihin Adan edessä. Pakko päästä nuoleskelemaan, selkäänkin yrittänyt päästä ja muuten vain pyörii koko ajan Adan ympärillä. En tiedä, minkälaista Rikin tarhakäyttäytyminen tulee jatkossa olemaan, mutta tällä hetkellä Riki naapuritarhassa haukkuu kaikelle, mitä Ada tekee. Adan ei tarvitse kuin hieman liikahtaa niin Riki sekoaa naapurissa. 

Entäs miten Ada reagoi tähän? Ada tuntuu olevan hieman hämillään. Välillä ärähtää Rikille, mutta välillä tuntuu vain antautuvan. Välillä ei vaan näyttäisi kiinnostavan yhtään, eikä reagoi mitenkään Rikin lähestymisiin. Eli hyvin ailahtelevasti mennään. 

Mutta ihan sama, vaikka Ada välillä ärähtäisikin Rikille; Riki vain palvoo ja rakastaa Adaa.

Riki <3 Ada

Riki ja Ada toukokuussa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti