keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Puistoilua

Pitkästä pitkästä aikaa käytiin koirapuistossa. Lähdettiin liikenteeseen kahdeksan aikaan illalla, jotta oli jo hieman viileämpää. Kuvia ei ole, koska ne eivät onnistuneet... 

Puistoon meneminen on erittäin vauhdikasta. Kumpikin vetää ihan hirveästi puistoon mennessä. Menin Adan kanssa edellä ja kielsin ja nyin koko ajan. Kerran jopa käännyttiin ympäri, kun ei meinannut sujua eteneminen rauhallisesti. Lopulta kuitenkin päästiin puistoon asti. Paikalla oli tanskandoggi ja toinen hieman Rikiä korkeampi koira. Näytti sekarotuiselta. Meidän koirat tietenkin meni muiden luo säkä pystyssä, mutta hyvin rauhallisesti meni kohtaaminen. Loppujen lopuksi hyvin vähän leikkivät vieraiden koirien kanssa. Ada juoksenteli hieman perässä, tutki paikkoja ja viihtyi ihmisten siliteltävänä. Riki tutki puistoa ja kävi välillä muiden luona ja yritti alistaa muita. Pitihän se tanskandoginkin selkään kiivetä. Ada sai uroksilta olla hyvin rauhassa. Kerran menivät vieraat sekaisin, kun Ada pissi lähelle. Pissiä haistelivat ja meinasivat lähteä Adan perään, mutta kääntyivät kuitenkin takaisin haistelemaan pissiä ja lopulta jatkoivat omia puuhiaan. Ada ei ollut moksiskaan mistään. 

Puistoilu meni hyvin rennosti. Reilu puoli tuntia oltiin, kun kyllähän sitä lämmintä riittää kesäiltaisinkin. Autolle meno sujui paljon paremmin. Ada ei vetänyt ja suuntia harjoiteltiin, kun Rikin ja miehen edellä mentiin. Autolla annettiin vettä ja Riki hyppäsi heti autoon, kun kontti avattiin. Ada ei vaan enää meinannut jaksaa hypätä sinne, mutta lopulta puoliksi kiipesi ja puoliksi hyppäsi konttiin. Kotona hetken ulkona saivat juosta ja yhtäkkiä vain sitä virtaa taas riitti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti