lauantai 6. heinäkuuta 2013

Tarha

Eilen aloitimme tarhan pystytyksen. Saimme eilen myös vihdoin viimeisen elementin tarhaan. Kaksi viikkoa sitten saapui muut osat ja yksi osa katosi matkalle. Lopulta tehdas lähetti uuden elementin. Tarha on koiratarhatehtaalta ja pystytys oli helppoa. Helpompaa olisi ollut, jos olisi ollut tasainen pohja, mihin laittaa. Nyt meidän pitää kehitellä vielä reunoille jotain, millä tasoittaa tarha. Sinänsä toimii noinkin, mutta kuitenkin. 

Mikä tää on?

Pystytettiin ensin toisen puolen kulmat ja sen jälkeen kiinnitelttiin kulmat toisiinsa. Toinen puoli jäi vielä hieman kesken, koska porakoneen kummassakaan akussa ei riittänyt virta... Ainoastaan kaksi elementtiä pitäisi toisiinsa kiinnittää niin se olisi siinä. 

Reunatkin heti tutkitaan. 


Kopit on edelleen rakentamatta, mutta onhan tässä vielä ensi viikko aikaa. Sitten loppuu loma ja pitää etsiä se aika ja motivaatio jostain. 



Tarhaa ei olla kiinnitetty maahan vielä millään. Sekin on vielä mietinnässä. Mutta painaahan tuo tarha sen verran, että ei sitä ihan heti kaadettua saa. 


2 kommenttia:

  1. Meidän tarhat ei ole maassa mitenkään kiinni.. :O Miltä valmistajalta nuo on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ei? Meidän pitää ainakin saada jotain, millä tasapainoittaa tarha. Saa nähdä saadaanko aikaiseksi kiinnittää tarhaa maahan. Pystytysohjeissa ei moisesta ainakaan lue mitään, että alunperin ainakin vissiin pitäisi pysyä muutenkin pystyssä. Tuo yhdistelmä on siis ihan koiratarhatehdas.com sivustolta tilattu. Siellä oli erilaisia valmiita versioita, joista valita tai pystyy kokoamaan omankin.

      Poista