lauantai 2. marraskuuta 2013

Match show 2.11.

Tänään oli taas mätsäri, johon suuntasimme Adan kanssa. Taas Adalla oli alkuun perinteinen hötkyily. Ilmoittautuessa Ada osoitti mielipiteensä asioista ulvomalla ja pöydän takana arvasivat heti oikein Adan rodun. Kysyi oikein, että taitaa muutti olla. Jep, niinkö ilmeistä? 

Olipahan taas ahdistava tapahtuma. Halli oli liian pieni sellaiselle koiramäärälle. Kehiä oli kolme ja meidän kehässä ensin juniorit, nuoret ja lopuksi veteraanit. Ada oli junnuissa. Junnuja ei ollutkaan kuin seitsemän koiraa ja oltiin sinisten toisia. Kolme koiraa olivat sinisen saaneet. 

Ensimmäisellä kierroksella saatiin sininen, koska meidän neidillä (melkein 1 v.) on tuomarin sanoin vielä hieman liikaa nuoruuden innokkuutta. Kotona mies totesi, että eikö koiratkaan saa enää koiria olla. Totesin vaan, että ehtiipähän neiti ainakin Jyväskylässä rauhoittua, kun on 29 malamuuttia kuitenkin ilmoittautunut. Saatetaan hetki joutua odottelemaan. Ja matkaan otetaan totta kai häkki taas mukaan, jotta saadaan siihen Ada laitettua rauhoittumaan myös. 

Mutta eiköhän tässä tosiaan mätsärit meidän osaltamme ollut. Treenaillaan jatkossa ihan omin päin ja vuoden vaihtuessa alkaa näyttelyitäkin taas olemaan enemmän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti