keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Adan treenit

Emme ole pariin viikkoon treenanneet taas ollenkaan vetohommissa koirien kanssa. Koirat ovat saaneet pihalla juosta vapaana ja siten kuntoaan kasvattaa, mutta Ada ei ole paljoa lähtenyt leikkimään toisten kanssa. Hetkittäin juoksevat ja painivat, mutta muuten Ada käy poikien välillä komentamassa ja palaa takaisin minun luokseni. 


Tänään ajattelin lähteä tekemään lyhyet lenkit Adan ja Aslakin kanssa ja huomiselle jättää Rikin lenkittäminen. Vielä Adan kanssa lähtiessä olin sitä mieltä, että muutama kilometri riittää ja sitten Aslakin kanssa sama. Kuitenkin kilometrin jälkeen, kun piti reitti valita, päädyinkin pidemmälle reitille. Ja siitäkin olisin voinut valita 5 km tai 6 km lenkin ja jotenkin kummasti päädyttiin pidemmälle reitille... 

Alkusyksystä kävimme samaa reittiä, mutta homma meni siten, että parin kilometrin vetämisen jälkeen Ada siirtyi pyörän rinnalle juoksemaan. Tällä kertaa, vaikka edellisestä treenistä onkin aikaa, Ada oli pyörän edellä koko matkan. Vauhti oli vajaa 8 km/h eli ei erityisen nopea, mutta minulle oli tärkeintä, että Ada oli edellä koko ajan. Muutaman kerran kävelimme hetken ja seisahduimme välillä lepäilemään, mutta joka kerta levon jälkeen Ada lähti reippaasti töitä tekemään. 



Aslakin kanssa treeni jäi nyt välistä, mutta huomenna on taas uusi päivä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti