lauantai 27. syyskuuta 2014

Videota treeneistä

Ostin itselleni uuden lelun. Denverin actionkameran. Hintaa ei roimasti ollut, on ihan perustuote. Mutta minun käyttööni tarpeeksi. Eilen testailtiin lenkeillä ekaa kertaa. Ensin Rikin kanssa, mutta Rikin kanssa vetäminen on vähän mitä on ja Adan kanssa olin jo, että jes, nyt tulee hyvää videota, kunnes tajusin, että ei muuten tallentanutkaan... Ja sitten oli niin pimeää, että ei otsalampun valossa nähnyt mitään videosta. 

Tänään aamusta lähdettiin vuorostaan Aslakin kanssa vetämään. Ja totta kai kamera oli mukana. Ja olikin niin hieno lenkki, että muokkasin (ekaa kertaa elämässäni) videosta mieleisen. Leikkasin "huonoja" ;) pätkiä pois ja lisäsin hieman tehosteita ja musiikkia. Tuollainen siitä sitten tuli: 




Käytiin äsken myös Adan kanssa. Pitääkin ruveta kattomaan, mitä tällä kertaa saan aikaiseksi...

2 kommenttia:

  1. Tosi hienosti menee Aslak! :) Hyvin osaa pientareella mennä, meillä se ei vaan mene kaaliin koirilla, että siellä pysyttäis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aslak on oikein etevä vetokoira. :) Alkuun oli hieman huonokuntoinen, mutta nyt jaksaa hyvin juosta. Eilen käytiin 12 km vetämässä. Pientareella ovat oppineet menemään, kun meidän reitit menee melkeinpä aina tuollaisille teillä ja on yksinkertaisesti kivempi tassuille juosta pientareella. Jossain ne sentään järkeä käyttää. :)

      Poista