keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Riki ja Ada susitestissä

Kävimme viime lauantaina Nurmeksessa Rikin ja Adan kanssa susitestissä. Aslak sai jäädä vielä kotiin kasvamaan. En todellakaan tiennyt, mitä tuleman pitää, miten koirat reagoi. Riki kun on sellainen nallukka ja kaikkien kaveri. Ada taas on niin dominoiva narttu kuin vain voi olla. 

Ensin mentiin testiin Adan kanssa. Olin huolehtinut, että molemmat olivat tarpeensa tehnyt ennen testiä, kun ohjeistuksessa oli, ettei testipaikalle saa merkkailla. Ada lähti hajujäljelle, mutta jäätyi heti suden nähdessään. Ja lopulta kaikki päättyi siihen, että Ada paskoi testipaikalle. Testaajakin yllättyi hieman, kun totesin Adan reaktion yllättävän minut, kun Adahan ei koskaan ole muille koirille alistunut, ei koskaan. Alla video.


Riki ei jäätynyt. Riki lähti myös hajujäljelle ja suden nähdessään meni uteliaana katsomaan sitä läheltä. Ja kuten testin pitäjäkin totesi; taitaa olla ihan oikeasti kaikkien kaveri. Sudenkin kanssa olisi ollut kiva leikkiä. Alla siitäkin video. 


Että sellainen testi. Lopuksi todettiin, että Adaa tuskin kannattaa karhutestiin viedä, mutta Riki on hieman mysteeri, miten karhulle reagoisi. Todistusta saadessa meille vitsailtiin, että älä vaan Adalle näytä ennen nukkumaan menoa todistuksessa olevaa kuvaa. 


2 kommenttia:

  1. Nämä olis kyllä ihan mielenkiintosia juttuja, ehkä joskus sais aikaseksi käydä jonkun piskin kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosiaan mielenkiintoista. :) Yllättäviä reaktioita näki. Odotti jotain ihan muuta kuin mitä lopputulos oli.

      Poista