tiistai 14. huhtikuuta 2015

Lappeenranta kv 5.4.2015

Kävimme Adan ja Aslakin kanssa kokeilemassa taas vaihteeksi näyttelyssä. Lähdimme matkaan ilman odotuksia, koska malamuutteja oli ilmoitettu 32. Minua ei jännittänyt yhtään ja tavaratkin aloitin pakkaamaan edellisenä iltana kahdeksan aikoihin. Ihan ilman jännitystä emme kuitenkaan saaneet olla. Ärsytti kantaa miehen kanssa kahdestaan häkit kaukaa autolta hallille ja vielä koirat kuljettaa samalla. Lisäksi Aslak aiheutti hieman lisäjännitystä, mistä ei sen enempää...

Pääsimme kuitenkin halliin ja siellä seuraava ongelma eli pääseminen toiselle puolelle hallia ja saada läheltä kehää paikka häkeille. Lopulta saimme koirat häkkeihin ja mies istui alas todetakseen, että on muuten viimeinen hallinäyttely mihin lähdetään...

Siinä vaiheessa alkoi jännittämään. Oli ahdasta ja piti Aslakin kanssa olla koko ajan tarkkana, kun oli paljon koiria ympärillä. Nakkia piti koko ajan kuonon edessä pitää. Sai Aslak myös ihastusta aikaiseksi, kun eräs tyttö otti kuvia ja paijasi Aslakia.

Kehässä meni itse asiassa hyvin. Aslak keskittyi hyvin ja vaikka viereisessä kehässä vingutettiin lelua ja se olisi kiinnostanut, jatkettiin omaa suoritusta hyvin.

Kuvan ottanut Jarmo Leppänen

Tuomari Marianne Holm:
"Keskivahva, riittävän urosmainen. Hyvät mittasuhteet. Pää saisi vielä voimistua. Erinom. kaula. Riittävä rintakehä. Takaosa voisi olla hivenen voimakkaammin kulmautunut ja käpälät kääntyvät lievästi ulos. Oikea häntä. Liikkuu hieman lyhyin askelin."
EH NUK2

Aslakin suorituksen jälkeen rentouduin. Ada kun on Ada. Ja Ada yllätti täysin. Juoksu sujui loistavasti. Toisaalta taas hampaita ei olisi halunnut näyttää ja istua olisi mieluummin halunnut tuomarin käsittelyssä. Mutta silti arvostelu oli hyvä.

Kuvan ottanut Jarmo Leppänen

Edelleen tuomari Marianne Holm:
"Narttumainen, erinom. mittasuhteet. Hyvä nuoren nartun pää. Erinom. kaula. Olkavarsi saisi olla pidempi ja viistompi, vielä hieman etusuora. Oikeamallinen rintakehä. Oikea häntä. Liikkuu erittäin hyvin."
Jee!
ERI SA AVK2

Ei siis vielä viimeistä SERTiä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti