lauantai 23. tammikuuta 2016

Yhteistreeniä 23.1.

Tänään pääsi Ada opettajan rooliin, kun lähdettiin treenaamaan tutun ja hänen vuosikkaan mammuttineidin kanssa. Parkkipaikalla neidit hieman toisiinsa taas pääsivät tutustumaan ja toinen niin innokkaana jo heittäytyi mahalleen Adan jalkojen juureen, mutta Ada rupesi murisemaan, joten toinenkin jo hieman hampaitaan näytti. 

Lähdettiin Adan kanssa edellä menemään ja samalla motivoimaan nuorempaa kaveria etenemään reippaasti. Ja hyvin lähti sujumaan molemmilla. Menomatkalla yksittäisi ohituksia tuli ja nuorempi olisi kovasti moikkaamaan halunnut mennä. Adakin pari kertaa meinasi kaartaa nuuhkimaan, mutta jatkoi kuitenkin matkaa käskystä. 

Rinnalle tullessa muutaman kerran nuorempi olisi lähtenyt Adan kanssa leikkimään ja tulikin pomppimaan Adan kylkeen ja naamaan kiinni, mutta Ada ei sanonut sanaakaan vaan yritti kääntää päätään pois ja ajautui penkkaan. Jäätiin hieman taaemmaksi ja päästiin jatkamaan matkaa. Loppumatkasta nämä kyllä väheni ja nuorempikin malttoi keskittyä työskentelyyn paremmin. 


Neidit antoivat toisilleen hyvin motivaatiota työskentelyyn ja menomatka olikin vauhdikasta 11 km/h. Takaisin tullessa kumpikin alkoi hieman väsyä ja keskimääräinen liikkumisnopeus tippui vajaaseen 10 km/h, mutta silti oikein hyvin. 

Takaisin autoille matkatessa oli jo enemmän liikennettä kevyen liikenteen väylällä ja päästiin kunnolla ohituksia treenailemaan. Siirryimmekin rinnalta Adan kanssa toisen valjakon eteen ja Adan kanssa teimme ohitukset edellä, jotta nuorempi saataisiin paremmin "vedettyä imussa" mukana. Ja ohitukset menikin hienosti, vaikka olikin haastavaa tien reunasta toiseen vaihtamista ja koiria myös ohitettavana. 

Kokonaismatka oli 6,68 km ja suurin nopeus oli 21,81 km/h. Olen todella tyytyväinen treeniin ja odotan innoissani seuraavaa yhteistreeniä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti