sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Taigan kepit ja mattotreeni

Taigan kanssa on nyt 1,5 viikkoa treenattu kotona keppejä päivittäin muutaman kerran. Ensin aloitettiin kuudesta, joita tehtiin ensimmäiset päivät joko mies etupalkaten tai sitten itse vierellä juosten ja targetille palkaten. Sen jälkeen lisäsin kaksi keppiä ja kahdeksaa tehtiin muutama päivä. Tänään lisäsin lopulta vielä kaksi eli tällä kertaa teimme kymmentä keppiä. 

Taiga selkeästi jaksaa 2-3 toistoa näillä lämpötiloilla ja sen jälkeen alkaa tulla virheitä. Itse pitäisikin osata lopettaa ajoissa. Kymmenen keppiä meni kuitenkin todella hyvin. Kotona meillä ei ole ohjureita käytössä ja tavoitteena onkin, että ensi torstaina (jos vain halli on jo käytössä) tekisimme hallilla 12 keppiä myös ilman ohjureita. Tällä hetkellä näyttää siltä, että tavoite voidaan jopa saavuttaa. 

Olemme yrittäneet myös melkein päivittäin tehdä muutaman toiston mattotreeniä. Kokeilimme pari kertaa jo siten, että matolle piti hieman kääntyen tulla. Osittain Taiga osuikin ihan hyvin, mutta esimerkiksi tänään vahvistimme pelkkää suoraa osumaa. En tiedä tuleeko Taiga koskaan tajuamaan mattoa siten kuin tarkoitettu olisi ja olenkin miettinyt pitäsikö minun vain lähteä jo kohta kokeilemaan puomia ja katsoa mitä tapahtuu. Taiga todennäköisesti on alkuun hyvin epävarma puomilla ja hyvä olisikin harjoituspuomia päästä alkuun kokeilemaan. 

Videolla unohdin poistaa äänet mattotreenipätkältä. Pahoittelen. Ääni hidastettuna ei ole mitään kaunista kuultavaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti