keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Ada 14 viikkoa

Hui kun aika menee olevinaan todella nopeasti. Tai siis oikeasti tuntuu etenevän hitaasti, koska onhan meidän neiti vasta 14 viikkoa, mutta kun mokoma kasvaa niin hirmuista tahtia, että siksi tuntuu aika menevän todella nopeasti. Jos kukaan edes tuosta lauseesta mitään tajusi... Toisinaan minulla on hankaluuksia kuvailla ajatuksiani. :)

Mutta siis on meillä oikeasti iso neiti jo! Minusta neiti kasvaa älyttömän nopeaa tahtia, ainakin verrattuna Rikiin. Riki painoi 16 viikkoisena 13 kiloa ja risat. Meidän 14 viikkoinen neiti painaa jo 16 kiloa!! Ja säkää alkaa löytymään 45-46 cm tai jotain sinne päin kotikonstein mitattuna. Kauhistuin tänään, kun tajusin, ettei Adan sylissä pitäminen olekaan enää niin helppoa kuin se joskus oli. Istuin sohvalla ja nappasin neidin syliin, mutta eihän neiti mahtunutkaan minun syliini enää kokonaan! 


Muuten mennään melkoisen normaaleissa olosuhteissa. Seisomista tänään harjoiteltiin ja ehkä hieman Ada alkoi saamaan ideaa, miten homma toimii. :) Hiljaa hyvä tulee. Ulkona on laittanut pelleilyksi välillä, eikä välillä suostu sisään tulemaan. Toisin kuin Rikillä, Adalla kuitenkin toimii se, kun menee itse sisään. Ada tulee ovelle katselemaan ja ihmettelemään, minne menin. Joskus saattaa tehdä sen, että oven aukaistessani juokseekin karkuun, mutta toisinaan tulee myös suoraan sisään. Harjoitellaan kovasti luoksetuloa... Namien kanssa luoksetulo on todella varma! Niin perso on nameille... Pääsääntöisesti tulee ilman namejakin, ellei päätä itse laittaa pelleilyksi tai jos Riki saa Adan villiintymään pihalla. 

2 kommenttia: