torstai 3. elokuuta 2017

Match show 2.8.2017

Taigan kanssa kävimme mätsärissä testaamassa, mitä mieltä Taiga on miestuomareista. Pyysin vielä ilmoittautuessa, että jos on mahdollista pennuille miestuomari saada... Ja toive toteutettiin. Lisäksi satoi kunnolla vettä ja BIS-kehässä oli myös sadeviittaan pukeutunut tuomari. 

Taiga käyttäytyi kehän ulkopuolella normaalin kärsimättömästä. Kehässä taas Taiga käyttäytyi taas todella hyvin, seisoi pitkiä aikoja ja juostiinkin hyvin. Tuomari toki piti yrittää pussata, mutta myöhemmin nuuhkaisi hieman kättä ja antoi rapsuttaa poskesta, mutta keskittyi namiin. 

Taiga sai siis taas punaisen nauhan, oli punaisten pentujen ykkönen ja BIS-kehässä tuomareilla oli vaikea päätös, mutta Taiga sijoitettiin sijalle BIS2! Kehuivat kaikkia kuitenkin, että todella hienoja koiria hienosti esitettynä.

Kuvia ei muita jostain kumman syystä ole... Kotonakaan ei enää litimärkää koiraa kuvattu ja itselläkin oli ensimmäisenä mielessä vain märkien vaatteiden riisuminen ja kuumaan suihkuun pääseminen. Vaikka olikin kuoritakki päällä ja softshell kengät jalassa, olin alusvaatteita myöten märkänä. Mutta kiva mätsäri kuitenkin ja ihan jees, että Taiga niissä pärjää. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti