sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kesä!

Tänään vietettiin paaaljon aikaa ulkona ja olikin oikein ihana päivä! Aurinko jaksoi paistaa koko ulkoilun ajan (niin kuin edelleenkin) ja lämmintä riitti! Eilen vietin aikaani muutaman tunnin koiranäyttelyssä ja sainkin oikein seksikkään t-paita rusketuksen (joka kyllä tällä hetkellä näyttää vielä erittäin punaiselta...). Tänään sitten toppi päällä vietin aikaani pihalla, josko hieman väri tasottuisi. Taitaa kyllä vaatia vielä enemmän aikaa... Niin pahasti eilen paloin... Vaikka tänään loppujen lopuksi oltiin pidempää ulkona, kävimme kuitenkin välillä sisällä, joten auringon ottaminen oli hyvin katkonaista. Eilen taas yhtäjaksoista ja paistoi paljon kuumemmin...

Koiranäyttelyssä kävin katsomassa muutteja. Juttelinkin erään muutin omistajien kanssa ja hekin kyselivät meidän pojasta. Nyt oli hyvä vertailla Rikiä (vaikka eihän Riki mukana ollut) muutteihin. Ja lopputuloksena onkin, että Riki on lyhyempi, rintakehä suurempi, kuono lyhyempi ja häntä.. No, häntä mikä häntä. :) Ja turkissa totta kai selkeä ero. Luonteesta omistajat olivat kuitenkin sitä mieltä, että kuulostaa hyvin muuttimaiselta koiralta...  


Käytiin isäni luona. He asuvat myös rivarissa, joten laitettiin Riki liinassa takapihalle kiinni. Ei mennyt pitkään, kun kissa yritti kotia päästä. Huomasi kuitenkin Rikin ja molemmat jäivät patsaina toisiaan tuijottamaan kunnes kissa päättikin lähteä toiseen suuntaan. Siitähän Riki innostui! Perään yritti lähteä! Ja lähtikin juoksemaan hirmuista vauhtia kunnes liinasta loppuivat metrit ja koira heitti voltin ympäri... Samalla pää meni pannasta läpi ja koira jäi typertyneenä istumaan irti paikalleen. Kutsuin Rikin luokseni ja poikahan kyselemättä tuli. Hieman uikutti, mutta ei muuta pyörähdyksestä tuntunut loppujen lopuksi jäävän kuin säikähtänyt koira. Tiukemmalle pannan laitoin ja Riki jatkoi innoissaan pihan tutkiskelua. 


Pallo oli totta kai mukana ja sitä heiteltiin. Ei pitkään Riki jaksanut. Huomasi, että alkoi motivaatio olla hukassa kun ei palloa enää perille asti tuonutkaan... Hyvä että jaksoi enää edes hakeakaan. 

"En laske irti!"

"Heeeitä jo..." 



Ai mitä täh?! Pitkä turkki? Eeei kai... 
Kotimatkalla kävimme taas kokeilemassa uimista. Viime kerralla Riki ei ollut oikein moisesta innostunut. Nyt ei tarvinnut edes houkutella vaan poika juoksi suoraan veteen! Mies heitteli oksia hieman kauemmaksi ja mokomahan kävi ne hakemassa! 





Taisikin poika olla viilennystä vailla, kun niin tyytyväisenä poseerasi uimisen jälkeen. Hieno poika! Josko viimeksi oli vielä liian viileää vettä niin ei uimiseen kelvannut... Nyt sitten puuhapäivän jälkeen olikin jo niin kuuma, että ei paljoa tarvinnut kysellä kiinnostaako vai ei. Vesipeto! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti