lauantai 2. maaliskuuta 2013

Vetämisen riemua!

Kaunis päivä vei mennessään ja vaikka töihin meno tänään on vielä edessä, ehdimme käydä Rikin kanssa tekemässä pieni vetolenkki. Aamulla mittari näytti -17,9 pakkasta, nyt enää vain -11 astetta. Aurinko paistaa ja on todella kaunis sää! Lähdimme Rikin kanssa taas potkurilla liikenteeseen. Toissayönä satoi paljon lunta, joten loskakelien jälkeen oli kuitenkin mukavasti lunta maassa, jotta päästiin liikenteeseen. Ehdinkin jo miettiä joko on talven potkurilenkit ohitse, kun oli niin vetiset kelit, että alkoi tiet sulaa. 


Tulinpahan taas siihen tulokseen, että Rikin kanssa veto onnistuu, kunhan sitä ei harrasta liikaa. Ja itsellä pysyy hermot kurissa. Matkaa oli vajaa neljä kilometriä. Kerran Riki pysähtyi tarpeilleen, muuten lähinnä haistelemaan. Jatkoi kuitenkin käskystä matkaa. 


Vauhti ei varmastikaan hurmannut ketään ja välillä annoin itsekin vauhtia, mutta pääasiassa liina oli kuitenkin koko ajan kireällä.


Muutamia ohituksiakin tehtiin. Koiria ei tullut vastaan, mutta lenkkeilijöitä oli niin kävellen kuin juostenkin. Riki vain vilkaisi ja jatkoi matkaa. 


Eli siis yllättävän hyvin taas homma hoitui! Riki sai hieman verrytellä pihalla Adan kanssa juosten. Siitä laittelen kuvia erikseen. Videota olisi vetolenkistä, mutta ei edelleenkään anna lisätä videota... Eikä voi johtua liian isosta koosta, koska toisen pituus ei ole edes 10 sekuntia, eikä sitäkään lisää... Jos kellään on vinkkiä ongelmaani, otan ideoita vastaan! 




2 kommenttia:

  1. Minä lisään ainaki videot tuubiin.. en oo koskaan suoraan bloggeriin kokeillu miten toimii. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie oon tähän mennessä suoraan tänne, mutta nyt ei jostain syystä enää anna lisätä.. :p Pitää varmaan itsekin opetella muita reittejä...

      Poista