lauantai 21. syyskuuta 2013

Kameran testailua ja uusia juttuja

Eli kuvat ovat lähinnä kameran testailua ja kerron pääasiassa uusista jutuista; hankinnoista, kokemuksista ja havainnoista. 

Rikille käytiin ostamassa uusi panta. Edellinen panta, joka oli oli mielestäni varmin kaikista Rikin pannoista, oli viimeisimmässä reiässä. Pitkään olen halunnut ostaa uuden pannan ja tänään vihdoin niin kävi. Ostimme Rukan puolikiristävän pannan. Sitä sitten testattiin tänään lenkillä ja hyvin tuntuu toimivan. Kokoakin saa säädettyä melkoisesti. 65 cm on suurin koko, mikä juuri sopivasti riittää Rikille. Vanha panta oli 60 cm pitkä. 


Mies myös tänään totesi, että onpa outoa, etten ole juossut ostamassa joka kuukausi montaa lelua koirille, kuten aiemmin. Joten ostettiin tänään uusi lelukin. Useampi onkin roskiin joutunut Rikin ja Adan käsittelyjen jälkeen, mikä varmaankin on hillinnut uusien lelujen ostamista... Riki kuitenkin rakastui leluun valtavasti ja omi sen heti! Ada ei ole yhtään saanut leikkiä sillä lelulla. Ihmisenkin lähestyessä Riki hieman vetäytyy pois, vaikka antaakin ottaa lelun pois. 


Tänään lenkkeilyn lisäksi koirat ovat saaneet viettää aikaa tarhassa ostosreissun ajan ja pihahommien ajan. Kumpikaan ei reagoi ruohonleikkuriin tai trimmeriin ihmeemmpin, mutta Adan maatessa ihan tarhan reunassa ja ruoholeikkurin lähestyessä, Ada säikähti ja lähti karkuun. Ruohonleikkuun jälkeen, kun koirat oli laskettu irti pihalle, mies kuitenkin hieman vielä trimmerillä siisti pihaa. Tuolloin Ada ei taas reagoinut mitenkään. 

Vihertassu!

Rikin toisten koirien kohtaaminen lenkillä on helpottanut huomattavasti. Totta kai Rikiä kiinnostaa paljon, mutta useimmilla kerroilla ei Rikiä kuitenkaan tarvitse kaksin käsin olla kiinni pitämässä. Tänään yllättäen huomasin, että toisella puolella tietä sai koira kulkea samaan suuntaan ja Rikin hihna vain roikkui löysänä. Riki katseli toista, mutta ei muuta. Jatkettiin rauhassa matkaa. Itse asiassa toisen piti pysähtyä ja laskea meidät edelle, koska ei toinen koira malttanut kulkea eteenpäin Rikille räkyttäessään. Edellä mennessäkin Riki kääntyili hieman katsomaan taakseen, mutta hoputin ja heti jatkoi matkaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti