sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Koirahieronta

Olen jo aikaisempina vuosina miettinyt, että käyttäisin koiriani koirahierojalla, koska kyseessä on kuitenkin vetokoirat, joilla saattaa herkästikin mennä lihakset jumiin, mikä voi vaikuttaa koiran työskentelyintoon. Nyt siis vihdoin ja viimein sovin kotikäynnin, jotta saisin kahden koiran hieronnan samalle illalle eli hierontaan pääsi Ada ja Aslak.

Kumpikin oli niin ystävällistä kuin vain osaavat olla ja nauttivat täysin rinnoin hieronnasta. Paikallaan pysyminen oli välillä haastavaa ja kumpikin päätään nostelivat välillä. Pyörivät muutenkin melko paljon ja etenkin Aslakilla oli haasteena kyljellään pysyminen, kun maharapsutukset olisivat olleet kivempia. Mutta karkuun ei kumpikaan yrittänyt ja kaikenlainen silittely ja rapsuttelu on kuitenkin aina niin ihanaa. 

Ada sai palautetta hyvästä lihaskunnosta. Ada ei ollut pahasti jumissa. Vain vasemman lavan ja oikean lonkan luona oli jumit, mutta lihakset pehmenivät hyvin hieronnan aikana. Aslak taas oli kuulema tasaisesti tiukkana joka puolelta ja hieroja suosittelikin Aslakille piakkoin uutta hierontaa. 

Kysyin mielenkiinnosta myös pikaista diagnoosia Rikille ja hieroja totesikin, että Rikillä on kaikista kolmesta pahimmat jumit. Varattiinkin Rikille vastaanotolle käynti reilun viikon päähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti