sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Ada 3 v ja treenipäivä 6.11, ennakoidaan...


Ada täytti perjantaina 3 vuotta! Aika on mennyt hurjan nopeasti! Perjantai saikin olla hemmottelupäivä Adalle ja satuin itsekin sopivasti töistä vapaalla olemaan. 


Päivä aloitettiinkin pyörälenkillä Adan kanssa. GPS toimi taas kerran huonosti, mutta tällä kertaa puolisen kilometriä jäi tallentamatta. Reitti oli taas hieman erilainen. Valoisan aikaan oltiin liikenteessä, joten extremereittejä mentiin ja sellaiseen suuntaan, että mäkiä oli ihan mukavasti epätasaisessa maastossa, joten GPS kaaviostakin näkee, että pysähtymisiä oli melko paljon, kun iso osa mäistä jouduttiin kävelemään. Tämän näkeekin nopeuksista, koska vauhti oli kyllä melko hyvä, mutta keskinopeus oli vain 8,29 km/h ja keskimääräinen liikkumisnopeus 10,59. Ennakoimista Ada yritti taas kovasti tehdä ja olisi aiheuttanut vaaratilanteenkin ellen olisi nopeasti reagoinut. Kuunteli kuitenkin melko hyvin käskyjä ja ennakoidessaankin melko nopeasti uskoi, että emme mene sinne, minne Ada olisi tahtonut. Lenkin jälkeen Ada sai rapsutushemmottelua poikien vielä tarhassa ollessa. 


Iltapäivällä minulla oli hieman omaa ohjelmaa, mutta alkuillasta koirat pääsivät yhdessä energiaa pihalle purkamaan. Ja sisällä rauhoittumisen jälkeen annettiin iltaruoka, jonka jälkeen Ada sai synttärikakun ja puruluun jälkiruoaksi. Myös pojat saivat pienet palat puruluuta, jotta ei olisi paha mieli jäänyt. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti