keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Ada ja pimeät putkenpäät

Adakin pääsi vihdoin aloittamaan talven pienryhmätreenit. Olimme ensimmäisellä kerralla poissa ja toisella kerralla oli treenipalaveri, jossa keskusteltiin kauden tavoitteista ja toiveista. Meidän tavoitteet talvikaudelle ovat:
- Kontaktien ylösmenot
- Irtoaminen/leijereöinti
- Pimeät putkenpäät
- Keppien itsenäinen suorittaminen
- Oppia pitämään hauskaa

Tällä kertaa treenien tarkoituksena oli harjoitella pimeitä putkenpäitä, jotka monien toiveena oli. Kuitenkin ne olivatkin yllättävän helppoja kaikille. Myös meille. Ada haki jo kesäkauden viimeisissä pienryhmän omissa mölleissä pimeän putkenpään yllättävän hyvin ja haki nytkin todella hienosti! Sain myös Adan kääntymään putkelta oikeaan suuntaa. 

Eli heti ensimmäisellä treenikerralla yksi tavoite täyttyi. Muuten olikin paljon korjattavaa. Ada kyllä odotti lähdössä todella hienosti, mutta energia tekemisessä oli todella rauhallista. Ada oli hyvin kontaktissa. Jopa liiankin hyvin, koska esimerkiksi kepit eivät meinanneet onnistua. Adalla meni todella usein rytmi sekaisin ja piti kannustaa koko ajan, jotta sai pidettyä rytmiä paremmin yllä. Lisäksi renkaan jälkeen viimeiseen mutkaputkeen meneminen oli hankalaa, kun piti mennä toisesta putkenpäästä, mutta Ada putkensuulla kieltäytyi, häiriintyi jostain äänestä tai jopa peruutti putkesta pois. Saimme lopulta palkan avulla Adan suorittamaan putki. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti