keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Match show 17.10.2017

Taigan kanssa kävimme korkkaamassa mätsäreissä junnuluokan. Seuraavassa mennään taas pentuluokkaan, mutta eilen junnujen ikähaarukka oli 9-24 kk. Emme olleet kahteen kuukauteen tehneet mitään, mikä viittaisi yhtään näyttelyihin, joten kylmiltään mentiin.


Ilmoittautumisen jälkeen kävin kokeilemassa, miten kehässä juokseminen sujuu. Kehä oli todella pieni ja energisen Taigan kanssa minulla oli hankaluuksia saada kulmissa koira kääntymään ilman päällejuoksun pelkoa. Seisominen sujui hyvin. Saimme kuitenkin kulutettua virtaa viiden kuukauden ikäisen pennun kanssa tutustuessa, että vielä kerran kokeilimme juoksemista ja sekin sujui jo paremmin.


Kehässä Taiga juoksi reippaalla vauhdilla jopa hieman minua edellä ja sain käännettyä Taigan vasen-käskyllä. Taiga edelleen hienosti seisoi, mutta hampaiden näyttäminen ei ollut helppoa. Tuomarina oli eräs tuttuni, joka koko esiintymisen aikana kävi katsomassa 4-5 kertaa Taigalta hampaat harjoituksen vuoksi, kun vielä totesin, että meidän seuraava näyttely olisi messari... Viimeisellä kerralla Taiga näytti hampaat jo todella hyvin ja saikin siitä ison palkan ja kehun. Saimme sinisen nauhan.

Sinisten kehässä saimme juosta muiden edellä, mutta se ei Taigan juoksuun vaikuttanut ja edelleen mentiin vauhdikkaasti. Taiga on upean kärsivällinen seisomisen kanssa ja taas neiti jaksoi seisoa ja seisoa ja seisoikin toiseksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti