sunnuntai 11. elokuuta 2013

Joensuu kv

Eilen kävin seuraamassa näyttelyn ensimmäistä päivää. Piti päästä purkamaan jännitystä pois näkemällä, miten homma taas ihan oikeasti menikään. Neljästä malamuutista kaksi oli vain paikalla, uros ja narttu. Yllättäen uros oli ROP ja narttu VSP. 

Illalla ei jännittänyt oikeastaan ollenkaan. Tänä aamuna olin hieman levoton ja kaupunkiin ajaessa piti hieman hengittelä rauhallisesti ja hyvä ettei itku tullut, kun mieskin totesi vieressä, että kylläpä alkoi jännittämään. Rauhoituin kuitenkin paikan päälle päästyämme. Ada sitten vauhkoontui minunkin puolestani. Meni 5-10  minuuttia ja Ada rauhoittui. 


Ada oli todella rauhallinen neiti. Meillä oli kevytmetallihäkki mukana, jossa Ada sai ennen kehään menoa levätä. Kerran kävin sivummalla juoksemassa Adan kanssa ja hienosti oli taas muistissa, miten homma toimii. 

Itse kehässä Ada käyttäytyi kuin unelma. Aamuruoka jäi väliin, joten namien avulla Ada oli niin fiiliksissä! :) Häntä pystyssä seisoi todella hienosti paikoillaan ja hienosti myös juoksi. Kerran juoksutti tuomari ympäri ja kaksi kertaa edestakaisin. Tuomari kysyi Adan ikää ja samalla totesin myös olevamme ensikertalaisia ja minua hieman jännittää. Tuomari oli todella mukava ja nauroi vaan, että kaikkihan me ollaan vaan hauskaa pitämässä täällä!


Ada oli siis ERI JUK1. Tuomari irlantilainen John R. Walsh. Arvostelu:
9 months old bitch. Well presented, typical head. Nice eye expression. Good ear carriage. Clean topline. Good angulation on rear. Front still developing, at this stage. She is too narrow for higher prizes but moved clean around the ring. Promising future. 

Lisää kuvia myöhemmin, kunhan kaveriltani niitä saan. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti