sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Aslakin ja Adan treenit

Tällä viikolla olen treenannut Adaa ja Aslakia yhdessä, kun on tullut todettua, ettei kummankaan askellus ja vauhti Rikin kanssa mene yhteen millään lailla. Ensimmäinen kerta jännitti todella paljon ja mentiin heti pitkälle suoralle, jossa ei yllätyksiä pitäisi tulla. Laitoin Adan penkan puolelle, mutta ensimmäiset muutama sata metriä meni näillä kinastellessa kumpi siellä penkan puolella ihan oikeasti on, joten kokeilin siirtää Aslakin penkan puolelle ja se sujuikin paljon paremmin. 

Aslakilla oli meno päällä ja tuntui, ettei Adakaan meinannut pysyä Aslakin perässä. Ja ylämäet neiti antoi Aslakin tehdä työt. Kuitenkin Ada jaksoi juosta kotiin asti, vaikka taisi yllättää Aslakin nopea ravi neidin. Ja liikkeellehän me ei meinattu päästä millään, kun molemmat olivat niin intopiukeena lähdössä, että en ehtinyt kyytiin, kun kickbike oli nurin. Matka oli 6,45 km ja keskinopeus oli 9,86 km/h sekä huippunopeus 28 km/h. Kierrosnopeudet vaihteli 8,44-12 km/h.

Toisen kerran kävimme perjantaina ennen töihin lähtöäni lenkillä. Tällä kertaa harjoittelimme tiukkojen käskyjän kera paikallaan pysymistä ja muutamien prkleiden jälkeen kumpikin istui kickbiken edessä ja tuijottivat minua olkansa yli lähtökäskyä odottaen. Tuolloin keskittyivät paremmin itse tekemiseen, eivätkä toisilleen äksyämiseen, joten huippunopeuskin oli 42,6 km/h!! Matka oli 6,34 km ja keskinopeus 9,9 km/h. Kierrosajat vaihtelivat 8,7-12,3 km/h. 

Ensimmäisen kilometrin jälkeen Ada olisi taas kerran halunnut lähteä toiseen suuntaan, ja kun olin kolme kertaa liinan selvittänyt, talutin koirat ohi risteyksen. Tällä kertaa Aslak oli enemmän perässä vedettävä ja Ada teki todella hyvää työtä. Selkeästi Adan masennuskausi alkaa olla ohitse, kun neiti on muutenkin piristynyt huomattavasti ihan arjessakin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti